Kizlar bebegi hangi tarafta hissediyorsunuz

Evet canim ilk gebeligim. Sanirim ondan biraz telas oluyor insanda. Kimisi 10 haftalikken hissettim diyor benimkinde tık yok :rofl: sol tarfata o dolgunluk hissi olmasa karnim da büyümedi ben bile yok diye düşüneceğim :blush:

1 Beğeni

Benimde ilk ben dopler cihazı aldım burada görmüştüm ara ara bakıyorum :joy:

1 Beğeni

Bnm 21 haftalik daha onde yeni hissediyorsam endiselenmeyin sizinde anca galiba saglikla inşallah. Cok guzel duygular amaya rabbim butun isteyenlere tattirsin evlat atesiyle ysnsnlari

2 Beğeni

Ben de alayim bari ya. Yoksa kendi kendimi yiyip bitirecegim acaba bir sey mi oldu diye :rofl:

1 Beğeni

Amin canim amiiiin :smiling_face_with_three_hearts:

18 de çok daha net hissederiz büyük ihtimalle hayırlısı ile inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Insallah canim. Saglikli olsunlar da :palms_up_together:

1 Beğeni

Erken haftalarda hissedilmesi imkansız. Hissettim dedikleri şey seyirme olabilir :smiley:

1 Beğeni

Ayni bn karnim hic yok goren sanki hamile deyilsin diyor ama doktor karninin ici geniş dedi ve sizin dediginiz gibi o haftalarda alt karnimda toplanırdı cok nadiren agri gibi zaten dusuk riski vardi cok korkuyodum kipirdayamiyodum bazen agri oluyodu

1 Beğeni

Yani bana da oyle geliyor. Ya onlarinki seğirme ya benim çocuk cok kaygisiz paso uyuyor :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Benim de ilk kez bugun cok siddetli agrim oldu belimden kasiklarima dogru. Adet sancisi gibi. Umarim bir daha olmaz asiri korktum :pensive:

1 Beğeni

Senin kac haftalik canim ?

Yani aynimi bilmiyorum ama aynı şeyleri yasadim kimi rahim e tutunuyo bebek diyo kimi kanama leke fln olursa beraberinde dusuk riski diyo bn düşük riski vardi doktorumu aradim oyle ogrendim bi baktir bnce cnm ne olucagi belli olmuyo adet sancısı gibiydi aynn

21 haftalik cmm biraz daha rahatladim sanki şükür

Baktirayim canim. Progestan hâlâ kullaniyorum ben. Kese asagida demisti doktor. Dediğin gibi ne olacagi belli olmaz.

1 Beğeni

Insallah zamanla benim de oyle olur.

Bnm de rahmim asagi daymis cok .hamile kslmadan once olmus bilmiyodum malesef

Iste ayni risk bende de var. Doktorum ilerleyen zamanlarda yukarı cekilmesi beklenir dedi. Insallah cekilir.

1 Beğeni

Allah korusun bebişini ve seni ya umarim bisey olmaz buyiklerimiz bacaklarini havaya kaldirda yat derdi bana onu cok yaptim sende yap istersen faydasi oluyo bnce

1 Beğeni

InşAllah ya

1 Beğeni