Kizlar akıntım var kahverengi az

Kizlar bu sabah biraz adet ağrım var çok hafif bide akıntı birazcık kahverengi akıntı oldu normalmi acaba 6 hafta +1 gün hamileyim

Kahverengi akıntı ilk haftalarda normal karşılanıyor ama yine de ultrasonla bakılmasında fayda var

1 Beğeni

Ben de 12 haftalık hamileyim aynı belirtiler vardı doktor düşük riskin var istirahat etmelisin dedi, sizin haftanızda bu belirtiler aynı duruma işaret etmiyor da olabilir sizi korkutmak istemem ama bir doktora gidin bence.

1 Beğeni

İnşallah öyle bişey yoktur bende okudum normal olabilir diye bebek iyice yerleşiyor yazıyordur …ve geçen gittim doktor da dedi kahverengi akiıntin olabilir normal dedi bilemedim baktırıyım

benimde olmustu 3 gun surmustu yerlesme kanamasiymis

1 Beğeni

Dediğim gibi haftalarmız farklı sizin haftada risk oluşturmuyor o zaman okuduklarıma göre çok iyi bu endişe etmeyin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende de şu an akıntı durdu sanki Allah herkese sağ salim doğum nasip etsin :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Benim de 11. 12. Haftalarımda oldu ama ultrasonda bebekte sıkıntı yoktu düşük riski de yoktu doktorum kesilmesi için progestoron fitil verdi 2 defa kullandım ve kesildi bir daha da olmadı şuan 14+4 üz bi sıkıntı yok bakalım ama ara ara gastritten dolayı ve kaslar gevşediği için ağrılarım oluyor inşaAllah sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla alırız kucaklarımıza hepimiz de :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Bende durdu kasılma da yok yani adet ağrısı da kalmadı herhalde yerleşme oldu için mi oldu ne :sweat_smile: hepinize çok teşekkür ederim :heart: inşallah

1 Beğeni

kiz senin ikinci degilmi aslinda tecrubeli olmalisin​:rofl:

1 Beğeni

Ben de 12. haftadayim aynı şeyleri yaşadım, doktor bebeğe baktı kanama vs görmedi ama yine düşük riski dedi koyu kahve akıntı istemediğimiz bir durum dedi başka doktora da mı gitseydim

2 Beğeni

Vallah ilkinde hiç böyle bişey olmadı orda herşey süper gidiyordu :rofl::rofl:

Ben 4. Haftadayim suan , dün coook acik pembe damla geldi onu da cok dikkat ettigim icin gordum yoksa gorulmeyecek kadar az az evvel ise azcik bir kahverengi lekelenme oldu. Bugun doktordaydim ona soylememistim pembe damlayi ama bana miyomum oldugu icin dikkat etmem gerektigini soyledi progestan fitil verdi cok lekelenme olursa gunde 3 adete cikartiriz demisti sonra Eve geldim kahve lekelenmeyi gordum ama ben onemsemedim cunku yerlesme kanamasi da oluyor bu haftalar eger uzun surerse ve yogun olursa fazla agri olursa sorun oluyormus sanirim. Ama 6 haftada da normaldir diye dusunuyorum tabi yine de bi doktora sormakta fayda var

1 Beğeni

Bende aynı durumları yaşamıştım doktorum normal demişti kırmızı gelirse kork diye uyarmıştı beni ben bebeğin tutunmasını kolaylastirmasi için progestan kullanmıştım her gece 1 tane fitil olarak…

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart: doktora bı baktırıyım

1 Beğeni

Stres yapma doktor arkadaşım var oda normal diyor bebek yerleşiyor güzel bir şey diyor ama tabiki yine sen doktoruna danış sadece rahat ol :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Devam edrse sıkıntı bnce bndede oldu yerleşme kanamasıymış anlamdım adet oldum sandım hatta bş gün nmazı bıraktım olcam dye olmayınca test yaptım hmileliğimi öğrendim

2 Beğeni

Demin uyandım biraz kan gördüm var açık renk ama ağrım felan yok kan dedim gelmiş üç dört damla

1 Beğeni

Ertelemeden bı doktoruna danış bence hem için rahat olsun :smiling_face_with_three_hearts: çünkü biz bu konuda ne kadar yorum yapsak da en doğrusunu hekim bilecek :innocent:

1 Beğeni

Vallah hamiligi çok severim ama ilerledi zaman ilk zamanlar ne zor mus :rofl::sweat_smile:

1 Beğeni