Başına gelenler yardımınıza ihtiyacım var korkuyorum nasıl yapcam
Merhaba ben de 10 ay sonra hamile kaldım şuan 24+6 haftalığız çok üzüldüm başta ama derdini veren Raabim dermanını veriyor, en azından arkadaşı olacak evet çok zorlanacagim ama büyüdüklerinde güzel günler bekleyecek beni diye motive ediyorum kendimi…
Önemli olan sağlığınız açısından sorun oluşmaması, inşallah kolay bir hamilelik yaşarsınız
Merhaba öncelikle hayırlı olsun.
Aynı durumdayız, ben de sizin gibi kızım 6 aylıkken oğluşuma hamile kaldım Şimdi 36. haftamdayım doğumu bekliyorum ve aynı endişeleri hâlâ taşıyorum. Ama baştaki kadar da korkmuyorum, biz anneler süper kahramanlarız hallederiz
Korkmayın sağlıkla gelir inşallah. Ben bugün bebeğime veda ettim kürtajdan çıktım 3 saat önce. Sağ Salim gelsin bebeğiniz inşallah. 6 ayda rahim toparlanmış oluyor sorun çıkmaz Allah izin verirse
Yalnız olmak yoruyor beni keşke annem yada kaynanam olsa ama yok bu yıpratıyor beni… Mağdur etmekten korkuyorum küçüğü ya zor geçerse hamileliğim ilki zordu benim
Ya maşallah ne güzel büyümüşler evet benimde bide sabrım yok hemen tükeniyorum bu bebeğim bile zor bebek huysuz gazlı sürekli kucakta sonra ne yapacağım bilemedim yalnız olmak zor
Ya maşallah size nasıl geçti sağlıkla alın kucağınıza doktor riskli dedi rahim toparlanmadiysa açılma olur diye korkuyorum valla
Yaaa basınız sağ olsun sebebi neydi acaba ilk çocuğun mu
Sağolun . Sebebi bilinmiyor ikinci gebeliğimdi kuzuma kardeş olsun istemiştim. Paralojiye gönderildi 15 güne sonuç çıkacak değerlendirme yapacak doktorum . Çıkan sonuca göre önce zayıflayıp herseye çok daha dikkat edip o şekilde tekrar gebe kalmaya çalışacağım . Tabi Allah veriyor Allah alıyor. Rabbimin merhametine sığınıyorum . Duamı edip bekleyeceğim geri kalanı mücadele.
3 aydan önce gebe kalma dedi doktorum . Zaten o kadar acı çektim halen azda olsa ağrım ve kanamam var . Korktum kürtajdan . Belkide 6 aya sarkıtırım gebe kalma işini aynı şeyi yaşamak beni korkutuyor Allah korusun.
Aynen canım doktoruna güven inşallah kalbine göre olur herşey
Kızlar bugün lekelenmem oldu kırmızı sanki adet Olcam gibi yada yerlesme kanaması mi anlamadım belim ağrıyor arada karnım yoğun değil ağrım.. malesef kit yok betayada baktiramiyorum yarın sabah gelcek dedi doktor neler oluyor Merak ediyorum yoksa düşük mü bu bilemedim
Yerleşme kanaması olabilir fakat doktora görün lütfen . Sürekli takipte ol
Geldim canım sonuç bekliyorum
Kızlar kimyasal gebelikmiş…
Çok geçmiş olsun
Sağol canım herşeyin hayırlısı bununda hayırlısını istedim Rabbimden böyle uygun gördü demekki
Sen nasılsın
Mutlaka vardım rabbimizin bizim için bildiği uygun gördüğü hakkında en hayırlısı olur inşallah sağlıklı hayırlı şekilde hayırlı zamanda Rabbim tekrar evlat nasip etsin inşallah
Çok ağrım var sabah 5 gibi sancıyla uyandım kanamam vardı parça üştügünü gördüm pıhtı gibi devam etseydi hastaneye gidecektim çok şükür tekrar leke şeklinde gelip arada sanki kanamam durmuş gibi. Allah kimsenin başına vermesin gerçekten içim oyulmus gibi hissediyorum. İyi tarafı uyutulup bir şey görmemek