Kızlar 6 aylık bebeğim varken hamile kaldım

Uyutulmadan oldum kürtajı bagıra bagıra 22 yaşımın tranvası

Çok kötü olmuş gerçekten keşke uyutuldaydınız. Ben uyuduğum halde Orda dizili aletleri görünce ağlamaya başladım beni sakinleştiremiyorlardı. Hem yan tarafta normal dogum yapan kadının sesi bebeğin kalp atış sesi Hersey birbirine karışmıştı . Uyandıktan yarım saat sonra aklıma ilk o kadın gelmişti inşallah doğurmuştur sağlıkla diye . Şuan bile ağrı çekiyorum zaman gectikce azalması gerekmiyor mu uyuyamıyorum ağrıdan

Uyutulmuşsunuz bide ağrı olmaması lazım ben bütün hastaneyi başıma toplamıştım çıglık atmaktan odaya gelir gelmez kalcadan damardan serum olarak agrı kesıcı vermişlerdi

Evet ya bazı yerler uyutmadan alıyor çok zor… Kısa zamanda toparlanirsin canım bı kaç güne birşeyin kalmaz Allah yardımcın olsun

1 Beğeni

Muhakkak canım ona teslimiz​:palms_up_together:

1 Beğeni

İlk gün çok ağrım yoktu son bit kaç gündür gece sancım oluyor arkasından kanamam başlıyor . Dolorex kullanıyorum ağrı kesici etkisi geçince tekrar ağrım oluyor kontrole gideceğim

Çok üzüldüm gerçekten uyutulmadan alınması travma yaratır doğal olarak. Ben sorup araştırıp gittim doktora . Devlet hastanesinde sanırım uyutulmadan alınıyor. Aklıma bile gelmezdi kürtaj ne olduğunu dahi tam bilmiyordum. Hayatta oldukça insanın aklına gelmeyen başına geliyor maalesef . Allah beterinden korusun hepimizi .

2 aylıkken hamile kaldım​:joy:şimdi doğumuma da 2 ay var

1 Beğeni

Amin canım allah bı daha göstermesin inşallah

1 Beğeni

Ya ciddi mi masalllah canım sağlıkla al kucağına

1 Beğeni

Maşallah sağlıkla kucağınıza almayı Allah nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Amin amin amin Allah razı olsun :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

Kusura bakmayın geç gördüm :upside_down_face: Bende tek başıma büyütüyorum çooooook zorlanıyorum gerçekten kızımda çok hareketli arkasını toplamak inanılmaz yoruyor beni de ama her bebeğin hayata geliş amacının olduğuna inanıyorum Rabbim biz annelere sağlık, kuvvet versin inşallah :palms_up_together:

Alalh yardımcın olsun canım benimki kimyasal gebelikmiş

Amin inşallah teşekkür ederim

Amin inşallah çok teşekkür ederim

1 Beğeni