Ayn doğru söylüyorsun evde bir cocugun olunca çok düşünüp ozluyorsun aslında hastanede yatmanın en zor yani bu
Çok geçmiş olsun canım Bende 23. Haftada serviks kısalığı ile 8 gün yattım 2 hafta evde durdum sonra suyum sızıntı şeklinde gelince 1 ay yine hastanede yattım 2 haftadır evdeyim şuan 32+4 olduk Dr artık korkmaya gerek yok diyor Sende korkma bebislerin kilosu iyiymis rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
İns cnm teşekkür ederim çok rahatladım
Çok hahas bakılması gerekiyor ablamın 1700 dünyaya geldi elhamdülillah kurtuldu hiç kuvese almadılar
En fazla 34 haftayı tammlayana kadar kuvezde kalırlar daha sonra çıkarlar korkma bebeklerine en kısa zamanda kavuşursun .
Benimkiler de 1800gram işte her biri acaba gitmezlermi ins
Canim hic korkma riskli surecleri atlatmissin bende ikiz hamileyim 25 haftalik kontrolde doktorum 28 haftalikda erken dogum riskin olur 28 de dogarlarsa biraz uzun kalirlar kuvezde dedi 30 da dogarlarsa daha kisa kalirlar hedefimiz 36 -37 dedi ama bu sekilde olmasi bile umut.Rabbimden umut kesilmez inşallah saglikla kucagimiza aliriz bende 27 haftalik oldum 30 lari gorurmuyjm diye bekliyorum .Allaha emanet
Cnm benim ilk sefer 28 haftalıkken suyum sizmaya başladı zaten o zamandan beri takip altındayım hep yatış yapildi cuma günü de 32 doluyor bu yüzden cuma günü aliniyorlar ama şu an hastanede yatıyorum bugün doktor bebeklerin suyu tam bitti diyor hareket bile edemiyorlar artık
Rabbim sana bağışlasın evlatlarını kritik basamakları gecmissin çok şükür Benim suyum sizdiginda ilk hedef 28 dediler sonrasında 29 30 ancak görürsün dedi Dr cumartesi 33 oluyorum Hatta bir Dr 32 göremezsin görsen organ gelisimi için çok önemli demişti bizde erken doğum riski hep var zaten şuan organları yeterince gelisti stres üzüntü yapma sakın anne oluyorsun maşallah sana
Teşekkürler ins küvezde çok kalmazlar
Su sizintisini nasil anliyorsunuz bendede baya akinti oluyor ic camasirimi islatacak kadar
Cnm ne yaptın durumun nedir
Bugün sabah doğum yaptım cnm
Kızım kuveze girmedi ama oğlum iiki üç gün kalacakmış ama oda sağlıklı iyi çok şükür
Aynen öyle oluyor zaten
Çok sevindim cnm bnm hayrlı olsun lohusaligin kaç kilo doğdular
32haftalik biri 1800 biri 1900
Rabbim sağlıklı uzun ömür versin cnm.
Maşallah çok sevindim bende merak etmiştim sizi