Kızla acillll bakın 31 haftalık doğuma aldılar

İşte ben ciğer iğnesi bir ay önce iki doz dün bir doz bugün de bir doz yapıldı inşallah çok kalmazlar allh bagislasin prensesletini benimkiler bir kız bir erkek

1 Beğeni

Teşekkürler cnm saol

Sağol seninkileride Allah bağışlasın benimde bunda gittim anlattım 29+6 alda yaptılar doğarsa diye bide kasilmam.vardi bakalım.ne zaman gelirse artık şuan 32+5im

Şimdi Gine mi erken doğum riskiniz var

Her süreç gelip geçici, sen moralini bedenini yorma sadece geri kalan süreçtede inşallah tez zamanda cikarlar :slightly_smiling_face:

Merhaba belirtiniz oldumu veya doktorunuz erken doğum riskiniz olduğunu söylemiş miydi daha önce ?

Gece üçte bebeklerin biri suyu patladı

2 cm açıklık bebeklerin ikisinde su gitmiş ama birinde hiç yok

Şuan yok ama heran neolir bilmiyorum rahim agzink ölçütler en son 35 di iyi dediler haftaya tekrar kontole gidecem

Benim bird kan pıhtılaşma var iğne ve hap kullanıyorum

Riskli gebelikte takipliyom daha önce anne karnında ölümler olduğu icin

Bende aspirin 100g kullanıyorum şuan durdurdular iğne veriyorlar iki tane bebek kaybettim 3 aylık kalpleri durdu kürtajla aldılar işte sonra hemen bu ikizlerim oldu kan pıhtılaşma testi ve bütün testleri yaptım hiç bir sıkıntı çıkmadi ama kan sulandırıcı neden verdiler anlamadım

1 Beğeni

Kan thlillerinde gozulmeyen pihtilat olabilir dediler sonra

Benim pıhtılaşma çıktı kan sonuclarimda

Allah yardımcımız olsun

Benimde üç kaybım var suaki bebeğimde supriz oldu bize​:slightly_smiling_face:

Amin anne olmak çok zor iki gündür hastanede yatıyorum doğum daha cuma günü 3 yaşında bir kızım var bakacak kimsem yok diye oda benimle aslında kimsede bırakmaya guvenemedin o kdr kız kaçırılıyor korkuyorum en iyisi yanımda birakim dedim ama Gine zor

1 Beğeni

İns kucağına alırsın gerçek yani bende denedim bebek kaybetmek çok zor ins saglikla doğar kucagina alırsın

1 Beğeni

Aynen benide yatırdılar üç hafta önce evde kızlarım var aklım hep.onlardaydi insan kafasına takıyor şuanda bı hayırlısıyla doğurup sağ salim eve donseydik diyorum insan zaman geçsin biran evvel istiyo​:slightly_smiling_face:

Amin teşekkür ederim Allah’ım hepimizinki saglikloca kucamiza almayı nasip etsin