Kızçelerim tartısma zamanı konumuz hastane

Uygulamanın en güzel anneleri ve en güzel anne adayları sizce özelde mi doğum mantıklı devlette mi konumuz hastane olsun. Bugün de bilgilenelim azıcık :face_holding_back_tears:🩷

Valla burda devlet rezalet özel ler desen okadar şey duyuyoruz ki kime güveneceğimizi bilmiyoruz mecburiyet de olsa özel olacak yapacak bir şey yok

1 Beğeni

Yani ben de özel tercih ediyorum tek kişilik oda da kalmak istiyorum çünkü ve devlet hastanesindeki hemşirelerin ilgisiz azarlayan umursamaz tavırlarına maruz kalmak istemiyorum açıkçası benim doğum yapacağım hastanede normalde 3 kişi daha doğum yapar fiyat kaynaklı :joy::joy: ama emzirme hemşiresine kadar özel gelip ilgileniyorlar

1 Beğeni

Valla zaten özeller çok pahalı en iyisi devletmis öyle diyorlar bende devlete gidecem özele vereceğim parayı bebeğime harcarim

1 Beğeni

Kocam bana bıraksa evde doğum yapacam izin vermiyor yok üç çocuğumu evde doğurdum oh mis valla ebede var ama eşim korkuyor devlette doğum diyorum güvenmiyor özel diyor eşim ama ben gidip 30 bin veremem yazık valla ya ben gizli bir ebeyle konuştum kadın işinin ehli sancım tutsada valla söylemem ise gider gitmez ebeyi cagiririrm dedim adam ise gitmiyor :rofl::rofl::rofl::rofl:diğerlerinde kandirdim dışarı gönderdim doğumu öyle yaptım ya bana hiç güvenmiyor bakalım kısmet ya devlet yada evde ebe eşliğinde yapacak bişey yok sokağa atacak param yok

2 Beğeni

Devletten de özelden de korkuyorum evde dogurucam sanırım :joy:

1 Beğeni

Valla benim eşimde illa özel diyor bakalım ne olucak :joy:

Kaç milyon dolar acaba :joy::joy::joy:

:joy::joy: 120.000 tl

1 Beğeni

Vallahi 2 hafta önce 16 700 diyen hastane sim 30.600 diyor gelde özele git iste

1 Beğeni

Yılbaşından sonra daha da artacak

2 Beğeni

Aynen ya daha asgari ücrete zam gelmeden böyle yaptılar şimdi belli olduktan sonra 50 bin olur zaar

1 Beğeni

Sonrada çocuk yapın diyorlar zorlaştırırsaniz nasıl çocuk doguracaz acaba

1 Beğeni

Özeli tercih etttim ben ya devlette esim giremicek tek oda olmucak vs vs o yüzden özel daha ilgili geldi bide kontroller olsun doğum ozelde olcak

1 Beğeni

Ben bağlatıcam zaten 2 tane yeter eşim kızı bulana kadar devam diyor :joy::joy::joy::joy: ama çok ağır geçiyor hamileliğim o yüzden bi daha yapmam mümkün değil

1 Beğeni

Evet en son bende öyle dedim 4 tane doğurdum :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

1 Beğeni

Allah besinciden korusun :grin::grin:

1 Beğeni

Aayyy sus :joy::joy::joy: kesin bağlatıcam ben bunu duyduktan sonra

1 Beğeni

Bağlar valla ama bir kızın olana kadar anneliğin tadına varamiyorsun bir kızın olunca anne olduğunun farkında oluyorsun

1 Beğeni

Ya o da erkek olursa etti 3 erkek Hürrem sultana dönerim :joy::joy: yaş oldu 36

1 Beğeni