Kızçelerim tartısma zamanı konumuz hastane

Olsun düşünsene yolda üç yakisli erkekle yolda yürümek offf on numara havalı olmaz mı kız hepsinin boyu seni geçmiş cengaver gibi hayali bile güzel :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

:joy::joy::joy: rüyası bile korkunç

Aslında devlette özelde aynı doktorun iyisi olsun yeter ben devlete gidiyorum 2 doktorumdan da memnunum ama durumum olsa doğumu özelde yapardım sebebi ise eşim yanımda olurdu devlette maalesef ziyaretçi olarak gelebiliyorlar eşleri almiyolarlar

1 Beğeni

Valla 2 doğumumu da şehir hastanesinde yaptım beş kuruş vermeden mis gibi ağırlandım. İnşallah 3.de öyle olacak. Özele o kadar para vermek akıl işi değil o parayla neler neler yapılır bebek için

2 Beğeni

Yok kız öyle deme 3 tane erkek iyidir yakışıklı yakışıklı o da boyu boyuna huyu huyuna ne güzel 50 tane erkekten iyi yanında yürüdükleri zaman biraz söyle havan olur

1 Beğeni

Resimdeki oğlum zaten kardeş sanıyorlar hep bizi :sweat_smile:

Euzubillahimine bismillah senin ağzını ne söylüyor :joy::joy:

1 Beğeni

Allah seni ben birinciyi nasıl dogurucam acaba diksem öylemi kalsak diye düşünüyorum 3 4 5 Allahu Ekber :joy:

Kızlar valah ben devlete gidecem ama çokta korkuyorum kutu muamele gurecem diye çünkü herkes şikayetçi devletten zaten zor durumdayız birde kutu davranilsa insan hiç kaldıramaz Allah yardım etsin

1 Beğeni

Amin vallahi bende çok korkuyorum

Ne özel ne devlet, araştırılmalı ben bulunduğum yerde devleti tercih ettim biraz da şans işi ama benim ebelerim çok sabırlı ve ilgililerdi Allah razı olsun bana bir kere bile of demediler, ayrıca 2 oda vardı tek yataklıydı benim olduğum akşam da şansıma boştu odaya geçtiğimde hemşireler gelip emzirme desteği verdiler özelden farksızdı sadece doktorum yoktu :slight_smile:

1 Beğeni

Doktorsuz mu doğurdun

Su zamanda devlet daha mantikli ozeller sadece para tuzagi eskisi gibi degil dr olmayan insanlari bile doktor yapan sacmalik bence pqradan once guven ve sagligin icin devlete gitmen daha saglikli olur

1 Beğeni

:joy::joy::joy: bu bebek olaylarından sonra en güvendiğim hastane burası johns hopkins var eğer İstanbuldaysan duymuşsındır şu doktorlar dizisinin çekildiği hastane orada yapıcam doğumu

1 Beğeni

Canım şunu söyleyebilirim doktorun, ekip ve ekipmanlar iyi olduktan sonra özel veya devlet hastanesi hiç fark etmez

1 Beğeni

Ben orda doğuran leventin ihaneti gelir aklıma elaya ağlarım sonra kocama sararım yazıktır :joy:

1 Beğeni

Evet doktor sadece yatışımı verdi gitti bir daha gelmedi, muayeneye gel bile diyen olmadı sonrasında ebelerle doğum yaptım :smile: ama özelden farksız muamele gördüm odada her şeyde vardı pilates topu ve duş gibi doktora çokta ihtiyaç olmadı zaten sezeryan gibi bir durum olsaydı gelirdi tabi orası ayrı ama normal doğumda uğramadı

1 Beğeni

4 dogum tecrübesi olan birisi olarak sizce devlet mi özel mi ? Sezeryan mı normal mi ?

1 Beğeni

Ama ya kan kaybi olsaydı veya bebek son dakikada ters donseydi tövbe yarabbin

Evde özel ebe gelince fiyat ne kadar acaba bide nerden bulabilirim

1 Beğeni