Kitap önerisi 🥳

Merhaba anneler, Ben hamile kalmadan önce bir sürü kitap almıştım (yorum ve tavsiyeler eşliğinde). Aldığım kitaplardan oldukça memnunum, insan okudukça endişeleri azalıyor gerçekten. Sizlere de tavsiye etmek istediğim kitaplar var. Mahallenin en mutlu bebeği - Dr.Harvey Karp Uykusuz anne kalmasın - Pedagog Tansu Oskay Anne sütü ve emzirmenin önemi hakkında her şey - Psikolog Pınar Güler En mahrem hikayeme hazırlık: Doğum - Melis Sonkaya

Bir de bebek doğumundan sonra ilk andan itibaren lazım olacak bir kitap; Bebek Rehberi - Dr.Gorkem astarcioglu

Sizin önereceğiniz kitaplar nelerdir?

3 Beğeni

Böyle bir bilgiye ihtiyacım vardı teşekkür ederim. Bebek gelişim evreleri için (oral dönem vs) internetten mi faydalanacaksınız

1 Beğeni

Çocuk gelişimi mezunuyum o yüzden bu konu hakkında dersler almıştım ve o zamandan kalma kitaplarım var o yüzden o konuyu hiç araştırmadım şimdilik bunları bitirmeye çalışıyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

https://vm.tiktok.com/ZMYt3dJ5q/

Yapması çok zor gibi görünüyor ama ben bunu yoğun bakımdaki hastalara bakım yaparken uyguluyordum. Şimdi ağzını temilicem, sen ferahlıyacasın, agzın daha temiz olacak vs diyordum. Utandığım için kısık sesle konuşuyordum. Bu videodan sonra zeka kartları almaya daha çok karar verdim.

1 Beğeni

Evet zeka kartları hem görsel hem tensel açıdan iyi oluyor. Ben de alacağım çok faydalı bence de

Merhaba hamişler annişler, daha 1 aylık gebeyim, hamilelikle ilgili ve bebek bakımı vs vs önereceğiniz kitaplar varsa lütfen önerin bana :heart_eyes:

1 Beğeni

Elif Hanım yukarıda kaynak önermişti. Benim üniversiteden kalma kadın doğum kitabım var ama genelde uygulamanın blog kısmındaki hamilelerle ilgili bilgileri okuyorum. Her hafta anne ve bebek için haftasına göre bilgi paylaşımı da oluyor. Onu da okuyorum. Youtube’dan videolara baktım ama hepsi ezbere anlatım yapmış. Memnun kalmadım.

2 Beğeni

Tamamdır çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bacılarımm hamileyken bebek gelişimi için okunmasını tavsiye ettiğiniz okuyup yararlı bulduğunuz kitaplar var mı :sunflower:

2 Beğeni

Hafta hafta hamilelik- Dr Kağan Kocatepe Bebekler ne ister - Dr. Elif Pınar Çakır Geliştiren Anne Baba- Doğan Cüceloğlu Bunlar olmazsa olmazlar bence ayrıca bebek bakımı için Osman Gönülal eğitim videolarını izleyebilirsin

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Mahallenin En Mutlu Bebeği

Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı

Başlarım Şimdi Anneliğe

Hamileyken Sizi Neler Bekliyor ?

Başlangıç olarak bunlarla başlayabilirsiniz :blush:

Ben bunları okumuştum

1 Beğeni

Coo teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Rica ederim :blush:

Siz hamilelik ile ilgili hangi kitapları okudunuz/okuyorsunuz?

1 Beğeni

Yok mu kitap okuyan hiç ? :thinking:

1 Beğeni

Hamilelikle ilgili kitap okumadim ama internetden uzman konuşmaları dinlendim.

Şimdide çocuk gelişimi kitapları okuyorum bebekle ilgili

1 Beğeni

Ben çok severim ve çokça okumaya gayret ediyorum annelik ile ilgili en son her anneye lazım adlı kitabı okumuştum

1 Beğeni

Kitap okumak çok güzel gerçekten :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet gerçekten de öyle kendimi bildim bileli çok severim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni