Kitap önerisi 🥳

Hamilelik ile ilgili kitap okumadım. 2 türkçe, bir yabancı uygulamadan hafta hafta takip ediyorum zaten bilgiler aşağı yukarı aynı benim için yeterli oluyor. Ancak çocuk doğduktan sonrası için çocuk psikoloğu arkadaşlarımın önerisiyle bir sürü kitap sipariş verdim. Bir kaç kitap daha var listemde ama onlar biraz daha ilerleyen yaşları için o yüzden henüz almadım. 1-2 tanesi de ebeveyn arkadaşlarımın önerisiydi :blush:

2 Beğeni

Harika kitaplar bunlar, keyifli okumalar :heart_eyes:

1 Beğeni

Ben bunu sipariş ettim

2 Beğeni

Ben buna başladım bugün çok güzel bir kitap​:innocent:

3 Beğeni

Evet, çok güzel bir kitap. Keyifli okumalar :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Teşekkür ederim​:blush:

2 Beğeni

Kızlar hamilelikte okuduğunuz önerebileceğiniz kitaplar nelerdir?

Sunu bitirmek uzereyim ben, fena degil tavsiye ederim.

1 Beğeni

Sonrasinda bunu okuyacagim

1 Beğeni

Kalpten bağlı (Bağlanma Temelli Ebeveynlik)

Hafta hafta gebelik

1 Beğeni

Teşekkür ederim :kissing_heart::two_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :pray::kissing_heart:

1 Beğeni

Herkes sevmez belki ama hamilelik süresinde klavuz olarak bebek bakımı vs alanında okumuş olduğunuz kaliteli kitaplar var mı. Otuz milyon kelimeyi çok öneriyorlar henüz bende almadım ama kitap okumayı sevenlere oneririm

Dr elif pınar çakır bebekler ne ister kitabını öneririm canım, ayrıca instagram da güncel anne olarak sayfası var bebeklerle alakalı çok fazla bilgi edinebilirsin :hugs:

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim hemen bakıyorum :blush::blush:

1 Beğeni

Kızlar hamilelik , doğum süreci ve sonrasında bebek bakımı vb hakkında okunabilecek okuduğunuz kitaplar var mı hangi kitapları önerirsiniz

Her bebek ve lohusalik farkli o yuzden kitaptan okumayla ogrenilecek bisey degil.tabi bakim konjsunda vs hicbisey bilmiyorsaniz bazi doktorlarin videolari vs var bilgilendirme amacli onlari izleyebilirsiniz

Otuz milyon kelime ve burda bir arkadaşın önerisi üzerine aldığım elif pınarın bebekler ne ister kitabı çok güzel. Evet her bebeğin annenin durumu farklı elbet ama bizim gibi hiç tecrübesi olmayan anne adayları için doğru bilgiye ulaşmak çok önemli kitap okumayı seviyorsanız tavsiye ederim :lotus:

Çok teşekkür ederim evet kitap okumayı çok severim çok doğru diyorsunuz durumlar değişkenlik gösterse de ilk gebelik olduğu için tecrübe siz ler için bilgi sahibi olup en azından biseyler öğrenebiliriz

1 Beğeni

İki kitabında çok şey katacağına eminim