Kış bebeği için neler alınmalı?

Merhabalar kış bebekleri dışarı çıkartırken nasıl giydirilmeli kışlık tulum almalı mıyım

1 Beğeni

Ayy benim bebeğim de inşaAllah kış bebeği olucak. Şöyle kenarda bekliyim gelen cevaplar için :joy:

5 Beğeni

İnşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Gülşah selam, benim bebeğim kasım da dogacak hastaneye vs giderken giydirmek için kundak tulum almıştım o tarz birşey alabilirsin, zaten üstlerinde battaniye vs de oluyor pusette ona göre değerlendirebilirsin

4 Beğeni

Ay bu çok iyi görünüyor çok tesekkür ederimm

1 Beğeni

Rica ederim, trendyoldan almıştım beklediğimden kaliteli ve pofuduk geldi umarım alırsan sende memnun kalirsin

1 Beğeni

Bende bundan aldım çok güzel ama daha kullanmak nasip olmadı Ekim’de doğum

2 Beğeni

Sağlıkla giydirelim inşallah annesi :slightly_smiling_face:insan heyecanlaniyor

Amin inşallah sağlıkla dünyaya gelsinler

1 Beğeni

Ben de Allah nasip ederse Ocak Annesiyim :joy::heart:Ben de Ocak ta doğduğum için bebisie ins aynı doğum tarihime de denk gelir ya :relieved::baby:

2 Beğeni

İnşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alalım​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Siz kaç beden aldınız 0 4 ay mı

1 Beğeni

Amin insAllah​:relieved::heart:

1 Beğeni

Evet 0-4, kalıbı zaten büyük geliyor 6 aya kadar rahat giyilir, ben yenidoğan döneminde kışı atlatsin diye o şekilde tercih ettim

1 Beğeni

Tamamdır sağolun​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hadi inşaAllah hayırlısıyla :smiling_face_with_three_hearts: Ocak kaç benim 8 diyor uygulama ve doktor

Ayy çok tatliş. Hangi satıcıdan aldınız acaba beğendiğiniz yerin ismini benimle de paylaşır mısınız :smiling_face_with_three_hearts:

Kız valah bende almayı düşünüyorum çok güzel kış bebekleri bunları kaçırmaz :rofl:

1 Beğeni

migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu satıcıdan aldım :slightly_smiling_face:

1 Beğeni