Kış bebeği için neler alınmalı?

https://www.n11.com/urun/0-12-ay-cift-kat-elyafli-bebek-dis-kundak-pelus-bebek-battaniyesi-ayakli-welsoft-bebek-uyku-tulumu-49649007?magaza=karepaket Bende bunu aldım çok beğendim

2 Beğeni

Benim de 18 Ocak diyor uygulamadaki :face_holding_back_tears:Benim doğum tarihim yani keşke aynı tarihe denk gelse sağlıcakla :face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

Benimki de kış bebeği bir aksilik çıkmazsa 1 ocak ile 6 Ocak arası doğar inşallah en iyisi tulum diye düşünüyorum pamuklu

Ben kendim şahsen bu tarz şeyler düşünüyorum elimde olan da bir bu var buna benzer alırım yani bir iki tane daha

Benim kızım Eylül’ün sonunda doğuyor ama bende arkadaşın attığı dış kundaktan aldım bı tane kışın bir yerlere götürürken giydiririm diye düşündüm Trendyoldan aldım uyguna da geldi bak istersen

1 Beğeni

Evet aldım şu an bende​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynı gün mu doguracaz kız seninle :rofl::rofl:

1 Beğeni

Zaten evler sıcak olduğu için çocuğa boydan tulum alabilirsin ben o şekilde aldım özellikle fermuarlı olanlar onlar da o kullanışlı dışarısı için tulum ve montlar yada tulum şeklinde montlar var bebek montları Bunun gibi şeyler alabilirsin zaten Dışarı çıkarken sürekli battaniyeye falan sardığımız için çok kalın giydirmeye gerek yok

1 Beğeni

Kısmet bakalım benimki ama 19+4 :face_holding_back_tears:

İnternetten mı aldınız mı acaba bende bu tarz birşey istiyorum ama bulduklarim bu kadar kalın değil

Yok fazla kıyafet almıyorum çevremdekiler veriyor.

1 Beğeni

Kış annesi olarak yerimi alayım :heart_eyes::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Benim de bugün 19 +4 canimm

1 Beğeni

Kasım Annesiyim bende yorumları 4gözle bekliyorum :joy:

Aralık annesiyim peluş tulumlar kadife tulumlar aldım tulum içine giydirmek için pijama takımları aldım

Ben 2 kundak tulum aldım bolca normal tulum aldim hafif büyük aldim normal kıyafetlerinin üstünden giydiririm diye ve şapka çorap aldım bir sürü. Uzun kollu zıbın da stoklamanızı tavsiye ederim ama ben minicik kollarindan gecirip giydirmesi zor olur diye kendime güvenemediğim icin almadim

Bende alcam bundan ya cok guzel bu

1 Beğeni

Bende aldım bundan çok güzel yumuşak ve içi sıcak tutar bu tarz kundaklar

1 Beğeni

Evet gorusunu bile harikaa