Kimyasal gebelik sonrası gebelik

Ayyy umarım herşey yolunda gider ilk defa böyle bir şey yaşıyorum kimyasal dan farklı olarak ama içimde öyle bir korku varki sevinmekten korkuyorum

2 Beğeni

Dualarımız sizinle inşallah her şey yolundadır rabbim geciktirdikçe güzelleştiriyodur güzel bebişi göremeyebilirsin erken diye fakaat keseyi görürsün inşallah

2 Beğeni

Kendini tedirgin etme üstten duyulmazda alt muayene ultrasonla duyulur benim kızım da 5 haftalıkta öğrendim üstten kalbi duyulmadı altan bakılmasını istedi müsadeyi verdim öyle bakıldı öyle kalp atışı duyuldu duyulmasaydı ben az daha kürtaja gidiyordum yani kendini çok yıpratma allaha dua et canım benim aramıza hoş geldin bu arada

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım o kadar korkuyorum ki korkum alt etmiş durumda beni

2 Beğeni

İnşallah canım yarın güzel haberlerle dönmek istiyorum rabbimin izniyle

3 Beğeni

Sakın korkma bebeğin seni hisseder sen stresli olursan oda hisseder emin ol sen artık iki canlısın kendinden çok bebeğini düşün üzülme o miniciği üzme canım

2 Beğeni

Bu dünyada senin hayatında yiyecek ekmeği varsa gelir sakın üzülme rabbimin izniyle miniği kucağına alıcaksın negatif düşünme canım benim

2 Beğeni

Merhaba @Mine1 hoşgeldiniz​:star_struck::bouquet: yarın 5+0 haftalık olacaksınız :pregnant_woman:t2: hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru :teddy_bear:çok büyük zorlukları aşmışsınız kendinizi bi alkışlayın :star2::nazar_amulet::clap:t2::clap:t2::clap:t2:

3 Beğeni

Bekliyoruz rabbim korktuğunu başına vermesin

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Gücüne hayran kaldım :smiling_face_with_tear:

Umarım o keseyi görüp kalp atışını da duyarsınız :pray::heart:

Dualarım sizinle :pray:

1 Beğeni

Hoşgeldiiinnnm :revolving_hearts:

Umarım herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirsin de bu hamilelik serüvenini hep beraber tamamlarız neler atlatmışsın bu bebis insallah çektiklerinin mükafatı olacak :two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım o anlattıklarım daha yasadiklarimin yarısi diyebilirim rabbim de beni böyle sınıyor mutlaka bir bildiği vardır herşeye rağmen şükürler olsun

3 Beğeni

İnşallah inşallah dualarınıza talibim gerçekten duaya çok ihtiyacım teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için

2 Beğeni

Amin amin rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim umarım bu defa sağlıklı bir şekilde uzun süre sonunda amacıma ulaşırım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin banada inşallah

2 Beğeni

İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden güzel dilekleriniz için

2 Beğeni

Aaa canım sendemi hataylisin Hatay’da mı yaşıyor sun

1 Beğeni

Mrb banada kimyasal gebelik dedi bende siZ gibi yeni gebeyim ama snra 48 saatlik test yaptı onda değerim arttı normal gebe oldumu söyledi benimde hala kese tam gözkmüyor muhtemelen geç dönleniyordur siZinde çünkü bende aynı şeyleri şuan yaşıyorum siz gibi içiniz rahat olsun o zamanöa değişir umudnz hep iyi olsun :two_hearts:

1 Beğeni

Canım ozaman seninle yakın takipte kalalım yarın benim kontrolüm var bakalım ne diycek

2 Beğeni

Olur ne tesadüf yarın bnmde öğleden sonra kontrolüm var güzel haber veririz inşallaj birbirmize

1 Beğeni