Ayyy umarım herşey yolunda gider ilk defa böyle bir şey yaşıyorum kimyasal dan farklı olarak ama içimde öyle bir korku varki sevinmekten korkuyorum
Dualarımız sizinle inşallah her şey yolundadır rabbim geciktirdikçe güzelleştiriyodur güzel bebişi göremeyebilirsin erken diye fakaat keseyi görürsün inşallah
Kendini tedirgin etme üstten duyulmazda alt muayene ultrasonla duyulur benim kızım da 5 haftalıkta öğrendim üstten kalbi duyulmadı altan bakılmasını istedi müsadeyi verdim öyle bakıldı öyle kalp atışı duyuldu duyulmasaydı ben az daha kürtaja gidiyordum yani kendini çok yıpratma allaha dua et canım benim aramıza hoş geldin bu arada
Teşekkür ederim canım o kadar korkuyorum ki korkum alt etmiş durumda beni
İnşallah canım yarın güzel haberlerle dönmek istiyorum rabbimin izniyle
Sakın korkma bebeğin seni hisseder sen stresli olursan oda hisseder emin ol sen artık iki canlısın kendinden çok bebeğini düşün üzülme o miniciği üzme canım
Bu dünyada senin hayatında yiyecek ekmeği varsa gelir sakın üzülme rabbimin izniyle miniği kucağına alıcaksın negatif düşünme canım benim
Merhaba @Mine1 hoşgeldiniz yarın 5+0 haftalık olacaksınız hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru çok büyük zorlukları aşmışsınız kendinizi bi alkışlayın
Bekliyoruz rabbim korktuğunu başına vermesin
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Gücüne hayran kaldım
Umarım o keseyi görüp kalp atışını da duyarsınız
Dualarım sizinle
Hoşgeldiiinnnm
Umarım herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirsin de bu hamilelik serüvenini hep beraber tamamlarız neler atlatmışsın bu bebis insallah çektiklerinin mükafatı olacak
Teşekkür ederim canım o anlattıklarım daha yasadiklarimin yarısi diyebilirim rabbim de beni böyle sınıyor mutlaka bir bildiği vardır herşeye rağmen şükürler olsun
İnşallah inşallah dualarınıza talibim gerçekten duaya çok ihtiyacım teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için
Amin amin rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah
Çok teşekkür ederim umarım bu defa sağlıklı bir şekilde uzun süre sonunda amacıma ulaşırım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin banada inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden güzel dilekleriniz için
Aaa canım sendemi hataylisin Hatay’da mı yaşıyor sun
Mrb banada kimyasal gebelik dedi bende siZ gibi yeni gebeyim ama snra 48 saatlik test yaptı onda değerim arttı normal gebe oldumu söyledi benimde hala kese tam gözkmüyor muhtemelen geç dönleniyordur siZinde çünkü bende aynı şeyleri şuan yaşıyorum siz gibi içiniz rahat olsun o zamanöa değişir umudnz hep iyi olsun
Canım ozaman seninle yakın takipte kalalım yarın benim kontrolüm var bakalım ne diycek
Olur ne tesadüf yarın bnmde öğleden sonra kontrolüm var güzel haber veririz inşallaj birbirmize