Kimyasal gebelik sonrası gebelik

Canım kesenin ve bebeğin gorunebilmesi için 1000 den yüksek olması gerkeiyor

1 Beğeni

Bir de geç döllenmeden dolayı da olabilir henüz daha düşük değerin daha başlarında din benim de ilk 437 çıkmıştı doktor dış gebelik dedi çok korktum üç gün sonra gittim 723 tü ama yine kese görülmemişti yaklaşık iki üç hafta sonra gidince hem kese hem de bebeğin kalp atışını duydum o yüzden korkma insAAllah Allah’ın izniyle herşey güzel olur :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

Geç döllenme olabilir

Genelde 6. haftadan sonra kese net şekilde görülüyor. İçinizi ferah tutun, umarım bebeğinizi görürsünüz. İçiniz rahat etmezse de başka bir doktordan daha bilgi alın bence

2 Beğeni

Beta 271 ken görünmemesi çok normal. O değerde doktorlar ultrasonda bakmıyorlar bile görülmediği için. Kesenin görünmesi için belli bir değerin üstünde olması gerekiyor. 271 de kese görmek için sizi ultrasona aldıysa bence siz o doktora bir daha gitmeyin. :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Benim bir kez bakılmıştı inşallah güzel haberler alırsınız

2 Beğeni

Değeriniz 271 iken doktor size ultrson mu baktı ? Kese görülebilmesi için karından ultrasonda betanız 2500 geçmeli en az. Vajinal bakarsa 1000 üstü olmalı. Kimyasal demek için erken adetiniz geçti mi ?

1 Beğeni

Evet 11 gün oldı geçikeli

İnşallah sağolun

Olabilir bide m miyom gördünü söyledi patates büyüklünde 10 gün önce başka doktora gittm bi sıkıntı yok hamile kalabilrsnz dedi yumırtalıklarm iyi adet düzenm iyi bu doktor herseyin tersini söyledi bende eşimde baya korktuk hamileliken çok dış gebelik miyom kimyasal deyip durdu

bence bekle derim ama sen daha iyi bilirsin canim

1 Beğeni

Şimdi anladım geç döllenme olmuş olabilir kimyasal olsaydı bu kadar geçikme olmazdı. Siz bence iki gün sonra kan veriniz artarsa düzenli herşey güzel demek düşerse dediği olblr :wink:

1 Beğeni

İnşallah bende öyle düşünüyorum

Öyle yapacam ztn çok sağolun verdiğiniz bilgilrr içimi rahatlattı

1 Beğeni

Görünmesi için erken bence benimde ilk 290 di randevu alıp doktora gidiyim diyene kadar bir hafta geçti o zaman gördü keseyi 5.haftalikken görmüş oldu

1 Beğeni

Evet bnde birAz arsştrdım öyleymiş

Onemli olan 2gunde bir iki kat artması değerin. Üzülme benim ilk değerim 40dı beni de korkuttular fakat şuan 7aylık olduk. Kimyasal olabilir deyip geçiyorlar kese gozukene kadar hic bi doktor hamılessin demez. Gecikmen kaç gün oldu?

1 Beğeni

11 gün oldu tam bugünle beraber

1 Beğeni

Ovvv o zaman net bi sey soylenmeyebilir, gec dollenme de olabilir

2 Beğeni

Evet bakalım yarın belli olacak

1 Beğeni

Ben aranıza yeni katıldım size hikayemi anlatayım 4 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmadığı için iki tüp Bebek geçmişim ve defalarca çeşitli tedavilerden de geçtim malesef hepsi negatif sonuçlandı ama şöyle bir durum var tedavi dışı iki kimyasal gebelik yaşadım doğal yoldan şuan yine hamileyim çok şükür son adet başlangıç 1 Aralık bitiş 5 aralik şuan kaç haftalık oluyor bilmiyorum çok şükür değerlerim ilk defa düzenli bir şekilde arttı herşey yolunda salı günü kadın doğuma gittim 2mm lik bir şey gördü yüzde doksan kesedir dedi keseye benziyor dedi ve yarın tekrar gidicem o gördüğü şey umarım kesedir ve gelişmiş tir şimdi benim sorum benim gibi kimyasal yaşayıp da sonradan sağlıklı gebelik geçiren oldumu …bu arada ben kaç haftalık oluyorum şimdi kızlar bol bol dua edin inşallah keseyi sağlıklı bir şekilde görürüm herşey yolunda gider…

7 Beğeni