Kilolu hamişler 🥹

Ben 47 kiloyla 4 haftalik gebelik oğrendim 6 +2 şuan 3 kilo aldim​:joy::joy: bile ama bazen gereksiz ilk ayda ödem ve şiskinlik olabiliyor

3 Beğeni

Ekmek yerine kraker veya leblebi tercih edebilirsin belki ekmek kilo aldırmıştır ya da ekmeği beyaz ekmek yerine tam buğdaylı alsan

2 Beğeni

Benimde ayniydi ilac iciyorum buradaki arkadaslarada sordum doktor zaten vermisti yazdir kullan istersen cok faydasi var 8 haftalogim bende 6 haftalik senimki cok kucukler zaten duyamazsin 7 haftayi gecince amca pilaym kullaniyorum bulanti icin folik asitte z-fol

1 Beğeni

indir Bulanti icin bu

2 Beğeni

Hic biri kesmiyor bulantiyi bence ilaci kullan benim 4 haftaliktan basladi hala devam ayni sikayetlerim var ilac biraz hafifletti doktoruna sor yinede canim kiloyuda dert etme alorsinda verirsinde cocuklar saglikli oldunda

3 Beğeni

Kraker ve leblebi de midemi bulandiriyor en rahat kuru ekmek yiyorum ve iyi de geliyor bana tam buğday falan yiyebilir miyim acaba bir deniyeym onları da . İlaç icmemeye gayret ediyorum dayanabildigim kadar böyle gidicem inşallah cok uzun sürmez bulantılar

1 Beğeni

Sıkmayın canınızı sağlıkla büyüsünler :innocent::people_hugging:

2 Beğeni

Bebekler iyiyse kilonuza takılmayın. Tahıllı ekmek öneririm

1 Beğeni

Bende göbüsten degilde gögüsten aldm 31.hafta 61 kiloyum ama gögsüm normalde buyükken daha da büyüdü emzirince gider diyorlar inşallah geçer

1 Beğeni