Ben 47 kiloyla 4 haftalik gebelik oğrendim 6 +2 şuan 3 kilo aldim bile ama bazen gereksiz ilk ayda ödem ve şiskinlik olabiliyor
Ekmek yerine kraker veya leblebi tercih edebilirsin belki ekmek kilo aldırmıştır ya da ekmeği beyaz ekmek yerine tam buğdaylı alsan
Benimde ayniydi ilac iciyorum buradaki arkadaslarada sordum doktor zaten vermisti yazdir kullan istersen cok faydasi var 8 haftalogim bende 6 haftalik senimki cok kucukler zaten duyamazsin 7 haftayi gecince amca pilaym kullaniyorum bulanti icin folik asitte z-fol
Bulanti icin bu
Hic biri kesmiyor bulantiyi bence ilaci kullan benim 4 haftaliktan basladi hala devam ayni sikayetlerim var ilac biraz hafifletti doktoruna sor yinede canim kiloyuda dert etme alorsinda verirsinde cocuklar saglikli oldunda
Kraker ve leblebi de midemi bulandiriyor en rahat kuru ekmek yiyorum ve iyi de geliyor bana tam buğday falan yiyebilir miyim acaba bir deniyeym onları da . İlaç icmemeye gayret ediyorum dayanabildigim kadar böyle gidicem inşallah cok uzun sürmez bulantılar
Sıkmayın canınızı sağlıkla büyüsünler
Bebekler iyiyse kilonuza takılmayın. Tahıllı ekmek öneririm
Bende göbüsten degilde gögüsten aldm 31.hafta 61 kiloyum ama gögsüm normalde buyükken daha da büyüdü emzirince gider diyorlar inşallah geçer