Kilolu hamişler 🥹

Merhaba hanımlar
Benim gibi hamileliğe kilolu başlayanlarınız var mı?

Hadi birbirimizin moralini düzeltelim ve durumu nasıl yönettiğimizi konuşalım

2 Likes

Been :deaf_woman: demir eksikligi sebebiyle serum takilmisti iki tane arkasına birden kilo aldım normalde 62 falandım birden 68 oldum o sekilde hamile kaldim su an 78 kiloyum 80e kadar yolu var :grinning::grinning:

2 Likes

93 kg ile kaldım şuan 96 yım :sob::sob::sob:

4 Likes

Ben de korona zamanı birden kilo aldım. 60 kiloydum korona zamanı 80 oldum. Bi baktım 93 oldum. Şimdi 86 oldum. Birden kilo almak çok zor
Moralman çökeltiyor. Kendime aynada baktığımda kendimle kötü konuşuyorum :unamused:

2 Likes

@Cansu Evet moral bozuyor biraz ama canini sıkma :grinning: arkadasim yeni dogum yapti aldigi tüm kilolar 10 gunde gitti az kaldi doguma bizdekii kilolarda gidecektir

2 Likes

Aslında hiç birinizin benim kadar kilolu olmaması ama kendinizi kilolu hissetmeniz :rofl: aylardır 105 i korumaya çalışıyorum ben de 1 senede işten ayrıldım hareket azaldı 80 den çıktım bu kiloya :rofl: napıyım bebeğimle yürüyüşe falan çıkar hallederiz :heart_eyes:

2 Likes

58kiloyla hamile kalmıştım.
Ben kiloya takan biri degilim diye belkide kilo almiyorum.
Şimdi 28 haftaligız​:pray:64 kiloydum son baktigimda.
Kayınvalidem lere gitdigimde bakarım yine acaba kaç olmuşum merak etdim.
25 haftalikken 64 düm​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Like

Maşallah size ve normal doğumu bekliyorsunuz. Hepimize mükemmel bir örneksiniz. Sizinle gurur duydum :heart_eyes::star_struck::bouquet:

2 Likes

@Cansu Cansu kilolu olarak düşünme kendini benim karfeşim ameliyat olmadan önce hep derdi ki bunlar kilo değil arkadaşlarımla olan anılarım param var ki yemişiz anı biriktirmişim. Bu şekilde kendini hep motive ediyordu

3 Likes

Bende kendimi motive etmek istiyorum taaa ki beğendiğim kıyafetlerin bedenlerini bulamayacağımı anlayana kadar :sob::rofl:

3 Likes

İnşallah son anda doktor hadi sezeryana demez dua edin benim için​:heart::cherry_blossom:

3 Likes

Hamile kalirken 66 kloydum 17 haftaligim 68 kiloyum

1 Like

:face_holding_back_tears: teşekkür ederim. :sparkling_heart:
Zayıf fit hamileleri görünce kıskanıyorum. Çok tarz görünüyorlar.
Hamilelikte alınan kilo beni üzmez tek endişem fazla kilo aldığım zaman normal doğumu zorlaştırıyormuş.
Ben de kiloluları artık zengin gözü ile bakıyorum :star_struck:
Paraları var ki yiyiyorlar diyorum. Tabi işin espirisi :sweat_smile:

2 Likes

İnşallah amin. Benim için büyük umutsunuz

1 Like

Biz azerbaycanlilar neden kilo alamiyor cok?
Kimi gorsem hep 50 de 60 da :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

İnşallah demez.ama hayirlisi neyse rabbim onu eylesin bizlere.:slightly_smiling_face:
Sezeryan den korkuyormusun?:face_with_diagonal_mouth:

1 Like

Korkmak değilde işte hep ikinci planda düşündüm. Sonuna kadar normal doğum diye düşünerek gelip son anda sezeryan derse üzülürüm. Tek atlatıcam kimse olmayacak yanımda korkum bi de o yüzden.

52 kq ile hamilelik başladı şu an 22+3 gebeliğim 57 kq.

44 kiloda hamile kaldım şimdi 14 haftalık olduk kilomda 49 falan :woman_facepalming::woman_facepalming:biliyorum çok sinir bozucu ama bizimki genetik yiyipte kilo alamaynlardanız ailecek

1 Like

Im Pregnant Mama Said GIF by Originals