89 kilo ile hamile kalmışım sanırım 89 kilo yani çocuğum 8 haftalıkken gittiğimde bu kilodaydım ondan öncesi tartılmadım kendi karnım da var Üstüne şimdi 3 aylık göbüşüm de çıktı çok kilo alacağım diyeKorkuyorum açıkçası
64 kiloydum yillardir değişmezdi. Nisanlandim birden kilo almaya başladım düğüne kadar 73 oldum. Düğünden sonra devam etti 76 oldum ve hamile kaldım. Hayatımda ilk defa böyle hızlı kilo aldım çok şaşırdım. Daha 8 haftadayim doğuma kadar 90 olurum.Bugün tahlillerimde troid bezlerim yavaş calisiyor çıktı.
Bennn 81 kiloyla hamile kaldım şuan 98 kiloyum
65 ile hamile kaldım 77 olmuşum 32.hafta
Çok iyi bence zaten pek bişi kalmamış doğuma daha fazla almazsınız
Son zamanlarda çok almaya başladım ya tam tersi oluyor herkes diyordu inanmamıştım çok hızlı arttı 3 haftada hantal hissediyorum kendimi inşallah doğumdan sonra veririz
Benim insülin de etkili olabilir sistim iyice diyabet yüzünden bence sizinki odemdir doğumdan sonra uçup gidecek
Ben 1 senede 136 kilodan 97 kiloya düştüm.Hamile kaldığımda 97ydim 5+6dayim sanırım 100 kilo oldum.Bu aralar iştahım çok açık.Durdaramiyorum kendimi hiç.
Vauu çok iyi kilo vermişsiniz azminize hayran kaldım
Emzirirken verirsiniz üzülmeyin bir daha ne zaman hamile kalacaksınız ki anın tadını çıkarın kilo gelir gider
Tşk ederim ama kilo vermenin birinci kuralı bol bol su içmek.Gunde 5 lt su iciyordum.Gerci şuan da 4 lt içiyorum.
Ben hic konuşmayayım susma hakkımı kullaniyorum
Kilolu hamiş beeenn
64 kiloyla hamile kaldım şu anda 73 kiloyum 32+3 haftalık olduk ama anca kendimi beslemisim bebeğim 2 hafta geride kilo olarak
Benimde Seninle aynı haftadayim Canim Kaç kiloy bebeyin Çəkisi
33+3 haftamdayim 64ile başladım 72 olduk
1500 gram geldi doktorda canım
Muz ceviz Fıstık falan ye canim İnşallah bebisde Kilo alır merak.etme inşallah hərşey güzel olur