Arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve gereğinden fazla şiştiğimi farketmeye başladım hani bunun için gebeliğe uygun diyet veya kilo vermek için sağlıklı beslenme ne yardımcı olabilecek olan varmı?
Evet ya bende oyleyim. Baya kilo aldim artik daha fazla almak istemiyorum.
Bence diyetisyene gidin derim çünkü ben öyle yapıyorum ben kilo verirken bebek alıyor ona göre diyet listesi hazırlıyor hem sağlıklı oluyor hemde kendini rahat hissediyorsun gerçi ben daha yolun başındayım 9+6 yım ama ödem filan kalmıyor diyetle atıyorsun bebeğe zarar vermeden
Bende kilo alıcam umarım fazla almam şimdilerde güzel gidiyor umarım doğumdan sonrada kolay ve rahat veririm
Bende 5. Ayı bitirdim 2 kilo almışım ama vücudum şiş gibi hissediyorum ve görenler kilo almışsın diypr ama 2 kilo tartıda sanırım kalıbım değişiyor ve aşırı rahatsız oluyorum insanlar böyle söyleyince bir çözüm bulursanız banada söylermisiniz
Canım bende çok kilo aldım. Ama görünüşte kilo artımım yok. Kilo dediklerim ödemmiş. Şuan elimden geldiğince bol su tüketip egzersiz yapıyorum. Tam buğdaylı ekmek yiyorum. Yeni başladığım için 1 kg vermişim. İleride ne olur bilmiyorum.
Merhaba ben de 24 haftalık hamileyim kaç kilo aldınız? Ben de bu aşırı durumdan muzdaribim ve diyetisyen arayışına girdim. Hele bayramda baklava börek derken iyice abarttım aşırı hantal ve şiş hissediyorum kendimi 53 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum
Yaptığınız egzersizler neler bilgi verebilir misiniz? Ben sadece geçtiğimiz bayram haftası 2 kg almışım toplamda 12 kg falan 24 haftalığım daha
Youtubede aktifizyo sayfasının bacaklardaki ödem ve şişkinlik tedavisi vidiosunu günlük uyguluyorum. Ayrıca doğuma hazırlık egzersizlerinde haftama uygun olanları hergün yapmaya çalışıyorum
Ben 6 almisim 56 kaldim suan 62 6. Aya girecegim daha
Ya o en basta yasadigimiz bulantilar mide kazinmasi hep onlar sebep oldu midem kazinip bulandikca surekli yedim bende o yuzden aldim buyuk ihtimal sende oyke ama benim gunum hep evde geciyor belkide ondan yuruyus yapsak boyle olmazzzz
Su cok ictikce ben iyice sisiyorum tm tersi benik
Ben 35.haftamdayım.Su içtikçe tuvaletten çıkamıyorum. Bende ödem olduğu için limonlu suyu bol tüketiyorum. Rahatlıyorum. Bol bol hareket etmeye çalış canım
Kac kilo aldin toplam olarak
Maalesef 16 kg aldım.
Normalki 4 kiloyu bebekten dus ben ilk gebelikte 58 ile kaldim doguma 75 ile gittim dogum sonu 72 dustum sonra bes yil sonra 54 kiloya dustum sindi tekrar hamileyim
Penguen gibiydim ilk gebelikte bakim bunda neolcak
Hayatım boyunca 55’i görmemiştim. Aniden kilo aldığım için ayaklarım taşıyamıyor bu sebeple ağrı ve kramplarım çok oluyor canım. Şimdi dikkat etmeye çalılıyorum işte
Bende var bacakta variste var agriyor hergun kilodan dolayimi agriyor kiz hoksa hamileliktwn once pek agrimazdi sadece adete yakin agrirdi gecerdi
Diyetisyene gidebilirsin canım bunun icin.
Blok alıntı