Çok teşekkür ederim ben de bakayım yapmaya çalışacağım egzersizleri çok rahatsızım çünkü halimden
Ben çok aşırı tatlı ve hamur işi tüketmek istiyorum ondan oluyor ya ilk hamileliğimde de kilo çok almıştım ama böyle hantal ve rahatsız hissetmiyordum. Ben çalışıyorum ama işe arabayla git gel yine çok bi hareket yok bayramda da çok kaçırınca şu an acısı çıkıyor acilen ödemlerimi atmak istiyorum
Nasil almiyorsun seker yuklrkesi yaptirdinmi kilo nasil almadin
Ben birden kilo aldıktan sonra şikayetlerim başladı canım. Varis oluşumları, çatlaklar ve kramplar…
Rica ederim canım. Ama egzersizleri yaparken kesinlikle kendini yorma ve kasma. Yapabildiğin kadarını yap. Kendini zorlarsan bu sefer incinme vs. oluşur
Aynen benimde
Canim 12 haftaliga kadar diyet oneriyor diyetisyenler senin ki kucuk oldugu icin uygulatmistir
Bence bir diyetisyene gidin. Diyetisyen eşliğinde ilerlemeniz daha sağlıklı olacaktır
Bende 53 kiloyla hamile kaldım dün doktora gittim ve 62 kilo olmuşsun dedi 23+4 oldum bugün tuz tüketimini hemen azaltmamı istedi
6 aylık oldum aynaya baktığımda sadece bacaklarımdan ve karnımdan kilo aldığımı net olarak görüyorum ama bacaklarındaki şişler normal şiş gibi değil çatlak tarzı şişlikler ama çatlakta yok.
Bende aynıyım malesef 14 kilo aldım aşırı dikkat ettiğim halde bugün doktorum günde 1 saat yürümemin kilo alımımı azaltatacağını söyledi yürümeyi deneyeceğim