Kilo alımı arttı önerilerinizi bekliyorum

60 kilo ile kaldim suan 79 :roll_eyes:

4 bucuk aylıgız hala bulanıyoruz :pensive:

Kilolarinizin hiç birini dert etmeyin bnde bir hafta önce 38haftalik doğum yptim 21kilo almistim bugün tartıldım 10kilo gitmiş bile yani o kilolar alinirda verilirde​:smiling_face::smiling_face_with_three_hearts::people_hugging:

Ayy en korkulu rüyalarımdan biride kilo almak boy ile kilom aynı sayılır inşalah fazla kilo almam bol bol su içmek ve yürüyüş yapmak önemli bence

Ben 54 kg ile hamile kaldım ilk 3 ay hiç kilo almadım şu an 22+3 haftalık olduk 60 kg oldum hiç dert etmiyorum boyuma göre çok zayıftım çünkü normalde

Bende de durum aynı 40 haftalık 20 kilo aldım ve 18 günde zaten 11 kilosu gitti.

Bi de ben anlamıyorum Türkiyede doktorlar neden kızıyor kilo alımına bu kadar. Ben her gittiğimde utana sıkıla çıktım tartıya doktor bana doğumdan sonra verirsin bebek iyi önemli olan bu diyip durdu

İnsanin psikolojisini bozmakta üstlerine yok zaten Sırf bebeğimin burun kemiği küçük çıktı diye down sendorumu dediler bütün hamilelegimi maf ettiler 22hafta boyunca o stresle geçirdim günlerimi ama ama çok cooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk şükür Allah’ıma bebeğim gayet sağlıklı doğdu​:palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts::people_hugging::smiling_face::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

5 gün önce doğum yaptım 72 ile başlayıp 78 le 39+0 haftada doğum yaptım şuan 73 kiloyum. İlk çocuğumda 16 ikincidede 18 almıştım onlardada 54 le başlamştım hamileliğe. Diğer çocuklarmdada fazla yiyemezdim ama aşırı kilo aldım bundada fazla yiyemedim az aldım. Bence vücut anneyi doğuma hazırlamak için alması gereken kiloyu biliyor istediğiniz kadar az yiyin alacaksanız alıyorsunuz o kiloyu. Kilolara canınızı sıkmayın sakın emzirirken hepsi veriliyor yeterki bebişler sağlıklı olsun :smiling_face:

3 ayda biraz fazla almışsınız hiçmi mideniz bulanmadı

Göbeğiniz gittimi? 3. Bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim 5 gün oldu. Diğer çocuklarm normaldi göbeğim hemen doğumda gitti. Bundada hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım şuan ama 6 aylık gibi karnım var gitmeyecek diye çok korkuyorum. Neden biraz daha dayanmadım sezeryan oldum diye kendime kızıyorum :roll_eyes:

Tam bugday yiyorum sekerden oturu 33haftadayim 3aydir kilo alimim durdu bebek aliyor

Sevindim çok şükür ya valla abartıyolar anneyi strese sokuyolar. Baksanıza hemen herşeye down sendromu bu kadar basit mi ya

Teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts: valla öyle hiç deme

Benimde biraz karnım kalıyor,eritmek için spor yapacağım evde inşallah . Gercekten böyle şiş kalması beni yıprattı.54kiloyum ama karnım 54lük değil biraz var .

Şuan toplam 18 kilo aldım​:joy:

24.hafta dün tartıldım 3kilo400 gram almışım ilk haftalar kusmaktan yiyemiyordum yeni almaya başladım

bende o kilolar dayım :rofl:

oh yarasın minige

Ne kadar kilo almıştın

İlk gebeliğimde 20, ikinci gebeliğimde de 15 kilo aldım