Kilo alımı arttı önerilerinizi bekliyorum

59 ile hamile kaldim 22+4 günlüğüz 70 kilo oldum :face_with_hand_over_mouth:

Aşağıdaki hesaplamaya bakar mısın? Ne kadar fazlan var :grinning:

1 Beğeni

58 ile hamileliğimi öğrendim 28. Haftadayim 14 kilo almışım :joy: Ama boyum 1.72 kilom hep düşüktu galiba vücut önce kendini tamamliyor

Merhaba hamilelik boyunca mı kustunuz yoksa sadece ilk üc ay mı

Kesinlikle. Bende 168 cmyim. 53le basladım. 17.haftadayım 58 olmusum bile

Merhaba hoş geldin canım :heart:

İlk 4 ay kusma yaşadım ,5 çi ayıma girdiğimde yavaş yavaş sonlanıyordu

Tesekkür ederimm hoşbuldum :hugs::smiling_face_with_three_hearts: Bende kusmama ragmen 17.haftada 4-5 kilo almısım. Ama düşüktü kilom boyuma göre ondan mı oldu acaba

Kaç kiloyla hamile kaldın sen kuzum

53le kaldım hatta 52 felan boyum 168

Canım sen dogum yaptın anladıgım kadarıyla. Gerci cok kilo almamıssın ama hemen veriliyor mu dogumdan sonra ? Hep zayıf halime alıstı. Tuhaf geliyor. Bide takıntım var. Şişip kalmak istemiyorum :cry: keske bende 12kiloyla felan bitirebilsem

Üzülme canım,kiloların hepsi senin değilki.

Bebişin ağırlığı , plasenta, bebeğin suyu ve s bunlar hepsi annenin kilosuna ağırlık ekliyor.

O yüzden doğumdan sonra kilonun yarısı gibi gidiyor.

Ben 59 la kalmıştım hamile 67 de doğum yaptîm sezeryan. İnanırmısın doğar doğmaz kilom 53 e düştü bende şaşırdım.

Ben 59 olsaydım keşke dedim 53 çok zayıf bana göre.

Şimdi 56-58 im galiba

1 Beğeni

ben de 27 haftalık hamileyim. 62 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum​:joy:7 aylık yani normal mi bilmiyorum uff

Bnde pek kusma yok bulanti var hamur isi ve tatliyi kestim 3.5 kilo vermisim bende suan normalde 9+4üz ama gec dollenmeden dolayi 8+4müsuz bugun öğrendim :smirk:

1 Beğeni

Valla şuan 29 haftalıkoldum 78e çıktım :joy:

1 Beğeni

@Pınar2 toplam kaç kilo aldınız yani :grimacing:

Ben 18 haftadayiz 3.5 kilo almışım yorumları okuyunca az almışım yani çok gbi geliyordu bna :rofl:

Ayni sorun bende de var bende 15 haftalik hamileyim 7 kilo aldim ne olcak diye dusunuyordum

35 haftam ve 79 kilo :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

@Habibeasil kaç kiloyla hamile kalmıştınız

1 Beğeni