Çok kilo almaya başladım ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Ayni sorun bende de var ya
Gebelikte diyabetten çekmiş biri olarak naçizane tavsiyem: hiçbir şekilde ekmek yemeyin, şeker tüketmeyin, karbonhidrat alımını sebzeden yapın. Çiçek gibi veriyorsunuz.
67 kiloyla doğum yaptım. Hamilelik boyunca 8 kilo aldım sadece, tabi diyet falan yapmadım ben.
Mide bulantım yüzunden ne yediysem kusdum midem boş kaldı,tiksinmelerden dolayı bişey yiyemiyordum ,sanırım bu yüzden ben fazla kilo alamadım.
Yağlı yemekler yeme,oda kilo yapıyor
Belki sadece bebeğe kilo aldırıyorsunuzdur o yansıyordur. Benim öyle oldu
21 haftalık olduk. Bugün doktora gittim . 8 kg almışım. Çok hızlı kilo almışsın dedi. Ekmeği acilen bırakmam gerekiyor
Ben daha 16 haftalığım şimdiden 10 kilo aldım doktora gitmeye korkuyorum kızacak diye
Ben 58 kg olmuşum. TÜRK halkı olarak ekmek çok tüketiyoruz. Doktora gitmeden düzenli beslen canım. Hala yolun yarısına bile gelmedin
Elimden geldiği kadar ekmek yememeye çalışıyorum normalde hiç kilo alan biri değilimdir ama hamilelikte su içsem yaradı 59la hamile kaldım şuan 69 oldum
Bende bir yandan kilo vermek istemiyorum. Hayatımda 58 kg görmedim. İlk defa diyetin nasıl bir şey olduğunu tadıcam
bebeğim iyi olsun da gerisi hiç önemli degil yiyorum napayım
Sende bendensin valla ben de 28+6 günlük 16 kg aldım
Ben ekmeği bırakmıştım. Şekerli şeyleri tamamen olmasa da kesmiştim. Sadece kahvaltıda bir dilim tahıllı ekmek yiyordum. Sıvı alımını arttırmıştım. Düzenli yürüyüşler yapmaya çalışıyordum
Bende 58 le hamile oldum, 25 hafatsayum 5 kilo almışım normal mi arkadaşlar doğuma kadar ne kadar almalıyım yaklaşık
Sorma ya canım sıkıldıkça yemek yiyorum
Fazlaya kaçma bende öyleyim ama artık firenliyorum
Bebeğiniz kilo alıyorsa kendi kilonuzu takmayın, bence kilo alımınız da gayet iyi