Kıl tüy meselesi

Kızlar 34.haftadayım ve sağolsun göbüşüm artık genital bölgede ve alt karın kısmıma görerek epilasyon yapmama izin vermiyor. Göremiyorum jdjdj sağlık ocağındaki ebe ağda veya lazer yapmamı önermesi çok rahatsızsan jilet veya tüy kısaltma makinesi ile hallet dedi ancak bu haftalarda ayna kullanmadan vücudumu göremediğimden tam bir temizlik yapamıyorum. Hastaneye gittiğimde de utanıyorum siz nasıl hallediyorsunuz? Yada son haftalar hastanede yatış verseler orda nasıl halledeceğiz

2 Beğeni

Eşime yaptırıyorum

3 Beğeni

Kendim agda yapiyorum boncuk agda

1 Beğeni

Ben kuafore gidiyorum

1 Beğeni

Tüy dökücü krem var onu kullanıyorum sur 4dk bekle yıka :grinning:

3 Beğeni

Ayna kullanarak kendim yaptım bazı jiletler zaten sırf bu bölge için hatta doğuma gitmeden duşa girdim yine jilet kullandım

1 Beğeni

Ben kuaföre gidiyorum ağdaya

1 Beğeni

En iyisi ayna yardımıyla kendin yapman

1 Beğeni

Markası ne acaba

1 Beğeni

Tuy dokucu krem falan da riskli. Ben kuafore agdaya gidiyorum. Ilk gebelikte de gittim bir sikinti yasamadim.

1 Beğeni

@Kubrazeybek evet bu haftalarda vücut temizliği büyük sıkıntı, tüy dökücü kremleri tavsiye etmiyorum, ya eşinize yaptıracaksınız yada hijyen açısından güvendiğiniz bir yer varsa ağdaya gideceksiniz

1 Beğeni

Ben diyer doğum dada kullanmıştım bı sıkıntı olmadı

1 Beğeni

Markasını bilmiyorum cnm eczaneden alacağım doğuma yakın zamanda

1 Beğeni

Bende 34+5 im haftaya pazar gününe ağda randevusu aldım… doğuma kadar beni götürür diye düşünüyorum

2 Beğeni

Hormonlarim tavan yapti en pratik jilet ben tuy dokucu kremi cok faydali bulmuyorum. Orami burami da zor durumda olmadikca kimseye acmak istemiyorum. O yuzden en temizi jilet . Tabiki jiletle cok cabuk uzuyor ama agdadan iyi oldugunu dusunuyorum. Ben agda fln yapsam o aciya kasilmaya beebk strese girer :woman_facepalming:

1 Beğeni

Ay aynı ben. Ağda yaptıranları da anlıyorum aslında en temiz yöntem o jilet ile maşallah 2 günde bir temizlik yapmam gerekiyor ama başka yönteme de gönlüm razı değil. El mahkum ayna ile yapacağız artık .

2 Beğeni

Harikasin :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::kissing_heart:

Ben normalde pek kıllı değildim. 2 3 ayda bir lazere giderdim. Şuna haftada 2 agda yapıyorum. Özellikle bikini ve göbek. Eşim ilk defa bana göbüşünde kil var dedi :sweat_smile::sweat_smile: bebe yüzünden mi dedi :sweat_smile:

1 Beğeni

Hangi markayı kullanıyorsunuz

Agiis kullandım kaç defa dogumma yakın eczaneden alacağım onu bilmiyorum markasini