Kıl tüy meselesi

tüy dökücü önermiyor doktorlar dikkat etmek gerekli özellikle genital bölge temizliğinde kimyasal oldgundan

1 Beğeni

Agdayla vajinal bölge kararmiyormu ve sarkiyormus bı kaç kişi öyle diyorda ben yapmadığım için bilmiyorum

Kiz aciyo ya​:sweat_smile:

1 Beğeni

Vallah kullandım devamlı inşallah bişey olmaz gittiyimde bı sorayım yinede olmassa kullanmam

Gitmiyor ya

Hemde hamilelikte iyi değilmiş

1 Beğeni

Ben agda yapinca agda yaptigim yerler karariyor. Ah bacim denemedigim yontem kalmadi :joy::woman_facepalming: Bende polistikover var , triod degerlerimde yusek cikiyor. Bunlarin yan etkisi vucutta killanma yapıyormuş.Denemedigim sey kalmadi.

Tek tek eldivenle aldim .cok uzuun suruyor. Epilator cihazina vucudum dayanmadi. Agda ile yakmadigim yer kalmadi. Boncuk agda ,sakiz agda ,birde cihazli yapilani var agda eridikce bacagina suruyon o ,sonra kagit agdalara gectim. Iple yoldum ip guzel yontem ama onda da derimi yoluyordum resmen . En son jilete gectim . Oda cok kalinlastirdi.
Ama esimle konusup evde lazer epilasyon aletini aldim . Jiletten sonra duzensiz kullanmama ragmen cok faydasini gordum. Simdi hamile oldugum icin tekrardan tavan yapti killar . Ama en rahat gunlerim o makinayi aldigim zamanlardi .

1 Beğeni

Pcos tiroid bende de var fjdjjd bir de beyaz tenliyim durum içler acısı fjdjdj lazer cihazı hangisini aldınız acaba? Hamilelik sonrası için ben de arayıştayım da

1 Beğeni

Bence jilet daha çok karartıyor… ayrıca tüy dökücü kremler de hep kimyasal…normalde bende jilet kullanıyorum ama doğum sürecinde rahat etmek istiyorum

1 Beğeni

Pihilis lumea aldim ben . Gayet de memnunum .

bnde pcos var erkek tipi kıllanma var bnde ne yaptysam fayda olmadı yüzüm de erkek gibi sakal cıkıyor :disappointed_relieved:kadın doğum doktoruna soleidm doğumdan sonra endokrin bölümüne gitmem gerektiğini söyledi inşallah çare olur siizn fikirleirniz varsa faydasu olan cok mutlu olurum

Aciyor evet de temiz oluyor. Kıllandım jilet daha kötü yapar :disappointed:

Kızlar ne yaparsanız yapın pko yüzünden kararma oluyor maalesef

Bende de oluyordu cımbızlı epilatör aldım önce onunla alıyorum sonra ev tipi lazerle üstünden geçiyorum bayaa inceldi zaten en kesin çözüm bu

Bende de Philips lumea var üç sene önce almıştım. Yüzüme kullandim hiç bişey kalmadı. Çok işe yariyor ama usengeclikten vücuduma yapmiyorm

2 Beğeni