Günaydın güzel annişler.Bu gün keyifler nasıl? Kendinizi nasıl hiss ediyorsunuz?
Gunaydın.
Uykudan erken uyandım
Gecede 3 ye uyudum diye kafam kazan gibi.eşimi bekliyiyorum gelsin uyuyayım,o olmadan uyuyamiyorum
Sen ne yapiyorsun
Artık 2 ci haftadır annemlerdeyim kendi evimde değilim.Pessary uyğulandı bana.Uşaqlıq boynu qısalması problemi var məndə.1 ci hamilelikte bu sorundan sonlanmıştı.Bizim evimiz 4 katda plekan qalxmaq olmaz qəti və hər həftə həkimə gedirəm uşaqlıq boynu yoxlansın deyə.Yoldaşım üçün o qədər darıxmışam ki,izzah edə bilmərəm.İndi sən yazdın gəlsin yatacam,duyğulandım.Allah heçkəsi sevdiyi şəxslərdən ayrı salmasın,amin. @BenimKucukMucizem
Serklajdan sonra doktor önerisi ne oldu?
Yapılırken canın acıdı mı?
Geçmiş olsun
Allah şifalar versin,Oy oy ayrı kalmak deme.allah kimseyi ayrı salmasin sevdiginden .
Bana dediler git annenlere kal orda 1 ay falan.ben kabul etmedim kalamam falan dedim. Evde eşim bazen yorğun oldugundan benden erkən oyuyor diye sacima oksayamiyor.ben gece 3 ye zor uyuyorum.
Gidip annemlerde kalsam hic uyuyamam ki.
Sende inşallah eşiňe kovuşursun tez zamanda.duzelirsin sagalirsin
@Cansu Hamilelik bitene kadar yerimden hiç kıpırdamam gerek.Ancak wc ve doktora gitdiğim zaman kalka biliyorum.Artık 1 aydır böyle Allahın yardımcılığı ile son aylarda tez bir zamanda gelip geçer.Çok zor,Allah herkese yardımcı olsun.
@Sevane18 Amin cnm,tşk ederim.
Amin yatakta yatmak çok zor bilirim. Ben de ilk 3 ay hep yatmıştım. Allah yardımcınız olsun
Bebeğim hakkında güzel şeyler duydum, şimdi Nst’deyim Şimdiye kadar iyi hissediyorum. Umarım kasılma da çıkmaz
@NURAN Ömrün boyunca bebeğin hakkında güzel şeyler duymanı dilerim.
@FidanUğur Ne kadar güzel bir temenni, çok teşekkür ederim
Kaç aylıksın? @FidanUğur
Normal dogumun Ağustos ayının kacına demişti doktorun?
@Sevane18 Yarın 23 hafta oluyor.Sen?
Bende 28+5 im inşallah,
Karnimda ağrılar oluyor korkuyorum.
Gece sancım vardı biraz.bir an bebek gelice diye korktum
@Sevane18 Sağ salim al kucağına.Tedirgin olma normal birşey bence,sonuçta bi can yetişiyor içimizde.Rahimde,kasıkda,gögüste,belde ağrılar olucak elbet ara ara.Geçmezse tedirgin olmak lazım.
Amin inşallah teşekkür ederim arkadaşım.sende inşallah sağ salim kucagina al.
Keyifler nasıl hanımlar neler yapıyorsunuz
Öylesine uzandum biraz evde yalnizim canim sıkılıyor