Keyifler nasıl?:)

Günaydın güzel annişler.Bu gün keyifler nasıl? Kendinizi nasıl hiss ediyorsunuz?:smiling_face_with_three_hearts::tulip:

2 Beğeni

Gunaydın.
Uykudan erken uyandım
Gecede 3 ye uyudum diye kafam kazan gibi.eşimi bekliyiyorum gelsin uyuyayım,o olmadan uyuyamiyorum :grin:
Sen ne yapiyorsun

1 Beğeni

Artık 2 ci haftadır annemlerdeyim kendi evimde değilim.Pessary uyğulandı bana.Uşaqlıq boynu qısalması problemi var məndə.1 ci hamilelikte bu sorundan sonlanmıştı.Bizim evimiz 4 katda plekan qalxmaq olmaz qəti və hər həftə həkimə gedirəm uşaqlıq boynu yoxlansın deyə.Yoldaşım üçün o qədər darıxmışam ki,izzah edə bilmərəm.İndi sən yazdın gəlsin yatacam,duyğulandım.:slightly_frowning_face:Allah heçkəsi sevdiyi şəxslərdən ayrı salmasın,amin.:palms_up_together:t2::two_hearts::pleading_face: @BenimKucukMucizem

1 Beğeni

Serklajdan sonra doktor önerisi ne oldu?
Yapılırken canın acıdı mı?
Geçmiş olsun

Allah şifalar versin,Oy oy ayrı kalmak deme.allah kimseyi ayrı salmasin sevdiginden .
Bana dediler git annenlere kal orda 1 ay falan.ben kabul etmedim kalamam falan dedim. Evde eşim bazen yorğun oldugundan benden erkən oyuyor diye sacima oksayamiyor.ben gece 3 ye zor uyuyorum.
:pleading_face:
Gidip annemlerde kalsam hic uyuyamam ki.
Sende inşallah eşiňe kovuşursun tez zamanda.duzelirsin sagalirsin :pray:

2 Beğeni

@Cansu Hamilelik bitene kadar yerimden hiç kıpırdamam gerek.Ancak wc ve doktora gitdiğim zaman kalka biliyorum.Artık 1 aydır böyle Allahın yardımcılığı ile son aylarda tez bir zamanda gelip geçer.Çok zor,Allah herkese yardımcı olsun.:palms_up_together:t2:

@Sevane18 Amin cnm,tşk ederim.:tulip:

1 Beğeni

Amin yatakta yatmak çok zor bilirim. Ben de ilk 3 ay hep yatmıştım. Allah yardımcınız olsun

1 Beğeni

Bebeğim hakkında güzel şeyler duydum, şimdi Nst’deyim :blush: Şimdiye kadar iyi hissediyorum. Umarım kasılma da çıkmaz :pray:

1 Beğeni

@NURAN Ömrün boyunca bebeğin hakkında güzel şeyler duymanı dilerim.:palms_up_together:t2::tulip:

3 Beğeni

@FidanUğur Ne kadar güzel bir temenni, çok teşekkür ederim :pray::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kaç aylıksın? @FidanUğur

Normal dogumun Ağustos ayının kacına demişti doktorun?

@Sevane18 Yarın 23 hafta oluyor.Sen?

1 Beğeni

Bende 28+5 im :pray::pray: inşallah,
Karnimda ağrılar oluyor korkuyorum.
Gece sancım vardı biraz.bir an bebek gelice diye korktum :pleading_face:

2 Beğeni

@Sevane18 Sağ salim al kucağına.Tedirgin olma normal birşey bence,sonuçta bi can yetişiyor içimizde.Rahimde,kasıkda,gögüste,belde ağrılar olucak elbet ara ara.Geçmezse tedirgin olmak lazım.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin inşallah :pray::pray::pray:teşekkür ederim arkadaşım.sende inşallah sağ salim kucagina al.:pray:

Keyifler nasıl hanımlar neler yapıyorsunuz

1 Beğeni

Öylesine uzandum biraz evde yalnizim canim sıkılıyor :woozy_face::woozy_face:

1 Beğeni

Ufuk Özkan Staff GIF by WASS Medya

1 Beğeni