Bana da bir uyku bastırdı tam tatli tatlı uyuyacaktım ard arda telefonlar çaldı. Cansu kalk temizlik yap dedim. İstemek başarmanın yarısıymış
Sabah erken uyanmıştım diye eşim gelir gelmez uyudum. Şimdi uyandım , 4 saat uyumuşum,sol kolum elim kurumuş ama sola dönük yatmisim diye
Bugün çok sessizsiniz arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
@Cansu Aynen bu gün anneler sessize alınmış galiba
Siz nasılsınız gününüz nasıl geçiyor
@Cansu Yatakda olmak çok zor olsada yinede çok şükür.Siz nasılsınız? Gün geçtikce kendinizi daha ağırlaşmış hiss ediyormusunuz?
Ben de ilk 3 ay hep yatakta yatmıştım. Zorluklarını çok iyi anlıyorum. Moral olarak kendinizi düşürmeyin. İnşallah yakında ayaklanacaksınız pıtı pıtı gezeceksiniz.
Ben 35 haftalık oldum. Ben hala ağırlaştığımı düşünmüyorum. Üstelik bebek de iri
Bu aralar o kadar çok koşuşturuyorum ki yatmayı özlüyorum.
Profil fotoğrafınızda çok güzel çıkmışsınız maşallah
Ben burdayim ev isleri yemek flan biraz meşguldüm siz napiyonuz kizlar
Ben de ev işleri ile boğuştum dinleniyorum
Ben hiçbir iş yapamıyorum hala. Ev aldı başını gitti valla. Annem de geçen hafta gitmişti. Kız kardeşim burda ama o da bekar sonuçta, ev işinden pek anlamıyor. Pazartesi günü memleket için yolculuğa çıkacağız. Doktorumdan onay aldım. Yarın hazırlık yapacağım Heyecan var biraz da ailemi göreceğim diye
Senin bayram da çok güzel geçecek
Adına çok sevindim
Çok teşekkür ederim
Hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Siz de sıcaktan erimemişseniz konuşalım kaynaşalım
Valla sıcaktan kaynıyorum ben de. Günde iki kez duş alıyorum artık. Bir sabah uyanır uyanmaz, bir de öğleden sonra
3 gönderi yeni bir konuya bölündü: Hamilelikte kavun karpuz tüketimi
Günaydınlar tombil annişler.
Günaydın kızlar
@Cansu Nasılsınız Cansucum?