Keseee göründü

Kızlarım bugün keseyi gördüm iki hafta sonra da kalp atışını duyacakmışız aşırı heycanlıyım 6 haftalık 3 günlük olmuş kese içinde bebek olmaması normal değil mi kızlar ? bakın teyzeleri bebişimin kesesine​:face_holding_back_tears::cherry_blossom:

3 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :folded_hands: Evet normal ben ilk gittiğimde kese görünmemişti bile iki hafta sonra gittiğimde kese ve içinde yüzük şeklinde yuvarlak bir şey vardı 4 hafta sonra gittiğim de resmen bir bebek görmüştüm çok tuhaf bir his o kadar çabuk büyüdüğünü görmek ve çok güzel Rabbim sana da nasip etsin inşallah biz şuan 19+2 olduk bile :heart:

3 Beğeni

Oy yerim ben onu yaaa sağ Salim kucağına al inşallah teyze balımııı:heart: benimde ilk hamileliğim 6 hafta 3 günlük bügün keseyi gördük ama bebek yoktu ondan korktum biraz iki hafta sonra randevum var acaba o zaman götürmüyüm diye düşünüyorum :face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

Normal şimdi bebiş yok döllenmiş yumurta yerleşecek sonra da içinizde yeşermeye başlayacak :four_leaf_clover: hiç boşuna gitmeyin zaten çoğu doktor şimdi görünmez diyip bakmıyor bile. Dayanabilirseniz 8. Haftanızda gidin kalp atışı da duyarsınız hem garanti olur :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet canım iki hafta sonra 8 haftalık oluyor randevum o zaman 8 haftalıkken gidicem bende :face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

Benim de bu gün kontrolüm vardı 5+3 altdan ultrason ile keseyi gördük beta güzel bir şekilde yükseliyor bana iki hafta sonra gel dedi

1 Beğeni

Ne güzel :heart_eyes: benim 5 haftada kese gözükmedi 6+3 de göründü kese

Ne güzel maşallah kalp atışı için endişe yapmayın 7 veya 8nci haftada duyabilirsin benim ablam 9 haftada duydu kalp atışını

1 Beğeni

Keseye be zaman girecek bi girse keşke bende rahatlasam korkuyorum otomatikmen

Geç döllenme deniliyor geç rahime tutunmuş olabilir hiç endişe etmeyin bendede öyleydi kese gözüktü çocuk hâlâ yoktu 1 2 hafta sonra cocuguda gördüm şuan 22 haftalık hamileyim Allah’a şükür kendinizi sıkıntıya koymayın

1 Beğeni

Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin :face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

Amin inşallah canım inşallah sende güzel haberler alırsın sağ salim kucağına alırsın

1 Beğeni

Amin çok amin :face_holding_back_tears::heart::heart:

1 Beğeni

Ayy heyecanını kalbimde hissettim, aynı yollardan geçtim unutmuştum o günler hatırladım :smiling_face: şimdi oğlum 5.ayını doldurdu. Dua edicem senin ve bebeğin için inşallah o güzel kalp sesinide duyup aynı hevesle bizimle paylaşırsın :smiling_face_with_tear: bizde keseyi 6.haftada kalp atışını 7. haftada duyduk gayet normal, için rahat olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayyyy inşallah :face_holding_back_tears::two_hearts:

1 Beğeni

Ben idrar sıkışık değildim karından zor dedi alt dan ultrason ile keseyi gördük 24 Nisan da tekrar kontrol var inşallah bebeği görür kalp atışını duyarız Rabbim herkesin duasını kabul etsin sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

1 Beğeni

Canım benim daha küçük olduğu için idrara sıkışman lazım yani ben her kontrole gittiğimde hastanede en az 10 veya 15 bardak su içiyordum düşün yani ayriyeten evde de çaymış suymuş meyve suyu falan içip çıkıyordum yani

1 Beğeni

Benimde 22 Nisan hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun :face_holding_back_tears::pink_heart:

Sıkışık olunca mı bebek gözüküyor :face_holding_back_tears:

Aşardan ultrasonla artik gozukur benim 7. haftada aşardan gordu kalbini de 9. Haftada duydu cok stres yapiyosun sal artik biraz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni