Keseee göründü

Doktordan iyi sonuç almanız için sıkışık olmanız gerek diyordu hemşirelirim

1 Like

7 veya 8. Haftada karından bakılıncada bebek görünür kalp atısıda duyulabilir illa sıkışık olmaya gerek yok cihaz iyiyise

1 Like

Merhaba kızlar ben bir tane düşük yaptım 2 ay sonra hamile kaldım şu an 4+3 doktora gitmeye korkuyorum biraz zaman geçsin istiyorum Nisan ayı bitsin öyle gideyim diyorum sizce doğru mu düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum kötü bir haber almak istemiyorum çünkü

2 Likes

Cok dogru düşünmüşün şuan gitsen zaten bisey görünmeyecek

1 Like

Sizin adınıza çok sevindim bende böyle bir durum yaşadım ama korkuyorum yine de bir oğlum var birbucuk yaşında emiyor şuan gebeyim bu gebelikten önce bir gebelik daha yaşadım lakin kalp atışı durmuş du 12 haftalık iken öğrendim 16haftalik olduğun da malesef kalp atışı olmadığını öğrendim aradan bir sene geçti ve şuan gebeyim benim hesabıma göre 7haftalik olması lazım doktora dün gittim ilk kontrol için kese gözüküyor ama bebek şuan gözükmüyor denildi biraz korku yaşadım aynı şeyleri yaşamak Allah’ım hayırlısı ile güzel haberler versin bizlere inşallah sordum gözükmesi gerekmez mi diye belki geç döllenme olabilir iki hafta sonra gelin dedi iki hafta nasıl geçer bilmiyorum kötü düşünmek istemiyorum ama beynim durmuyor düşünmeden sizin yorumu görünce belki denildiği gibi dir dedim geç döllenme felan umarım herşey iyi gider :palms_up_together:

2 Likes

Geç döllenme olunca malesefki ne bebek ne de kese gözükmüyor çünkü çok küçükmüş yani hesabımıza göre senin 7 benim 8 ama geç döllenme olduğu için aslında çok daha minikler bundan dolayı beklememiz lazım Rabbim şansda güzel haber versin bana da Rabbim bebeklerimizi korusun :pink_heart:

1 Like