5 haftalık gebelikte düşük yaptığım için kendimi suçlu hissediyorum benim yüzümden oldu diyorum sürekli kendi kendime eşim de çok üzülüyor dün hastaneden geldikten sonra oturup benim yüzümden diye saatlerce ağladım eşimde aynı şekilde çok ama çok üzgün moralimiz alt üst oldu tekrar hamile kalabilir miyim tekrar düşük yaparsam ne olur bu düşünceler aklımdan hiç çıkmıyor hâlâ da aklıma geldikçe ağlıyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun. Hayırlısı ile tekrar gebe kalirsiniz inşallah. Neden kendinizi sucluyorsunuz
Diyorum sanki kendi kendime ağır mı kaldırdım bende mi bir problem vardı bilmediğim bir hastalığım mı vardı @Flz
19,20 hafta arası düşük yaptım geçen yıl.Kendimi sürekli suçladım,ağladım,kabullenemedim,gözümün önünden gitmedi (tartıya koyup kg ölçüp rapor yazacaktı doktor) Kendimle konuşup güçsüz olmamağı,şükür etmeği ve ne olur olsun Allahın vardır bir bildiği söyleyerek toparlanmaya çalıştım.Yine hamile kaldım,yine zor günler geçirdim,aylarca yatakta devam etdim hamileliğe ama çok şükür kavuştuk savaşçı Ömerle:) Kendinizi üzmeyin söyleyemiycem malesef.Ben ne desemde üzüleceksiniz ama bir yerden sonra kabulleneceksiniz.Sadece olumlu düşünmeği ve yeniden hamile olacağınızı düşünüp hayeller kurmanızı rica ediyorum.En kısa zamanda hamilelik haberinizi alırız yeniden inşAllah.
Çok geçmiş olsun
Lütfen üzülmeyin, ne kadar teselli versek de boş belki ama şunu bilin ki gerçekten yanınızdayım
Hayırlısı böyleymiş bence. Çünkü düşünün ki belki o çocuk doğsaydı sizi mutlu etmeyecekti, belki sizi zorlayacak düzeyde bir engeli olacaktı, belki de daha kötü bir şey… Her şerde bir hayir vardır diye boşuna dememişler. Kendinizi suçlayınca elinize bir şey geçmeyecek sonuçta
Lütfen sakin kalmaya çalışın, ağlamak istiyorsanız bolc ağlayın. Dertleşmek istediğinizde buraya yazın, dinlerim ben
Alakası yok bence tabi ne yaşadınız bilmiyorum eğer bebeğin dünyada ekmeği olsa zaten gelecekti . Yaşam ölüm Allah’ın emrinde. Nasip ederse inşallah bir bakmışsınız 3 tane arka arkaya bebisiniz olmuş . Kader nasip bol bol dua edin. @Ceren1
İnşallah güzel haberler vermeyi çok istiyorum en kısa zamanda toparlanmaya çalışacağım @FidanUğur
Sürekli bende öyle diyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah
Sen ne yaptın ki kendini suçlama lütfen belki genetiktir tıbbi genetiğe giderek kan ver istersen
Zaten herşeyin başı dua olumsuz bakmamaya çalışıyorum bunda da var bir hayır diyorum rabbim nasip eder tekrardan inşallah
Patolojiye gönderdiler tibbi genetiğe 2 3 kere düşükten sonra bakarız dedi devlet hastanesi özelde de bakarız dedi ama ben baktırmadım @Cansu
İnşallah Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Geçmiş olsun canım rabbi birdaha yaşatmasın. Rabbim bizi evlatlarımızın yokluğuyla imtihan etmesin aminnn
Sen de git 2 düsuk yaptım de nerden bilecekler 2-3 düşüğe yürek mi dayanır. Bu tıbbi genetik işlemelri devlete çok para kaybettiriyormuş o yüzden öyle söylüyorlar. Bence devlet hastanesinden tıbbi genetik randevusu almalısın
Hangi bölüm ilgileniyor tibbi genetikle @Cansu
Aisizn neden kaynaklı bilgi verildi mi
Araştırma hastaneleri yapıyot sadece bana da yapmadılar tek düşük diye allaha havale ediyorum bunları inşallah kimsenin başından geçmez
İstanbulda isen zeynep kamil bir düşük olsa bile yapıyoruz demişti . Bende düşük yaşadım 5 ay sonra hamile kaldım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Rahim ağzı uzunluğu aniden kısalıyor benim gebeliklerimde.Rahim ağzı yetmezliği söylendi.
Yok istanbulda değilim kayserideyim özeller yapıyor ama biraz uçuk fiyatlı şehir hastaneside yapmayız dedi 2 düşükten sonra yaparız dedi @Güzelgünler14