Polikliniğin adı tıbbi genetik
2 düşuk diyin nereden bilecekler
Allah yaşatmasın bir daha
Evet özelde 5 6 ay önce 6 bin rakam verildi araştırma hastanesine gittim yapmadılar ikinci bebeginiz %90 sağlıklı geçeçek diyor garantisini nerden biliyorsa uöarım yoktur bizde bende yaptırmadan hamileyim şuan ilk düşüğüm kalp atışı duyamaadan oldu o varsa zaten kalp atışı olduktan somra düşüğü sebep oluyormuş
Haklısınız ama bilmiyorum emin olamadım yaptıramadım araştırırlar bide diye
Herkes öyle yapıyor
Bende ilk düşük yaptığımda çok ağladım. Hatta hatırlayınca şimdi de üzülüyorum. Düşük yapmasaydım şimdiye doğulmuştu bebişim. Ama üzülmemeye çalış zor biliyorum hayırlısı böyleymiş ama merak etme ilk gebelikte düşük riski çok oluyor . Ben 4ay sonra yeniden hamile kaldım . Şimdi 4 ayımızı bitirdik bile . Üzülme herşey güzel olucak bunları yaşayan biri olarak söylüyorum
İnşallah ya ben çok korkuyorum diyorum kendi kendime bir müddet istemeyeceğim çocuk ya aynı şeyleri yaşarsam diye ama bir yandan da içim içimi yiyor çocuk istiyorum diye sağlıkca kucağınıza alırsınız sizde inşallah @Aysell
Seni çok iyi anlıyorum ama atlatıcaksın. Bak bende ayni senin gibi 2. Gebeliğimde çok korktum ya bunada bişey olursa diye . Ama sonradan geçti. Sen zaten bedenin hazır oldukta anneliye yeniden gebe kalacaksın merak etme
Umarım inşallah en kısa zamanda inşallah olur
Düşükler herzaman sağlıksız gebeliğin sonucudur seninle alakası inanki yok
Umarım öyledir @afrikanın_gelini54