Kendimi suçlu hissediyorum

Polikliniğin adı tıbbi genetik

1 Beğeni

2 düşuk diyin nereden bilecekler

1 Beğeni

Allah yaşatmasın bir daha

1 Beğeni

Evet özelde 5 6 ay önce 6 bin rakam verildi araştırma hastanesine gittim yapmadılar ikinci bebeginiz %90 sağlıklı geçeçek diyor garantisini nerden biliyorsa uöarım yoktur bizde bende yaptırmadan hamileyim şuan ilk düşüğüm kalp atışı duyamaadan oldu o varsa zaten kalp atışı olduktan somra düşüğü sebep oluyormuş

1 Beğeni

Haklısınız ama bilmiyorum emin olamadım yaptıramadım araştırırlar bide diye

Herkes öyle yapıyor

1 Beğeni

Bende ilk düşük yaptığımda çok ağladım. Hatta hatırlayınca şimdi de üzülüyorum. Düşük yapmasaydım şimdiye doğulmuştu bebişim. Ama üzülmemeye çalış zor biliyorum hayırlısı böyleymiş ama merak etme ilk gebelikte düşük riski çok oluyor . Ben 4ay sonra yeniden hamile kaldım . Şimdi 4 ayımızı bitirdik bile . Üzülme herşey güzel olucak bunları yaşayan biri olarak söylüyorum​:rose::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

2 Beğeni

İnşallah ya ben çok korkuyorum diyorum kendi kendime bir müddet istemeyeceğim çocuk ya aynı şeyleri yaşarsam diye ama bir yandan da içim içimi yiyor çocuk istiyorum diye sağlıkca kucağınıza alırsınız sizde inşallah @Aysell :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Seni çok iyi anlıyorum ama atlatıcaksın. Bak bende ayni senin gibi 2. Gebeliğimde çok korktum ya bunada bişey olursa diye . Ama sonradan geçti. Sen zaten bedenin hazır oldukta anneliye yeniden gebe kalacaksın merak etme​:blush::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

2 Beğeni

Umarım inşallah en kısa zamanda inşallah olur :innocent:

1 Beğeni

Düşükler herzaman sağlıksız gebeliğin sonucudur seninle alakası inanki yok

2 Beğeni

Umarım öyledir @afrikanın_gelini54

1 Beğeni