Kek tarifleri

Ev yapımı tavuk göğsü tatlısı da cok güzel oluyor denediniz mi

Keşke yakın olsak senin zamanin olmuyor bebis dogana kadar vaktim var benim :smiling_face: ben yapardim yanina da bi cay ohh az dedikodu yapardik :sweat_smile: kekin karşılığında da Günayı severdim bende benimki de dogduktan sonra nöbetleşe yapardik :grin::grin:

Yalancisini biliyorum ben :smiling_face::smiling_face:

Teşekkür ederim beni çok mutlu ediyorsunuz :star_struck::tulip: ben de yalancı verisiyonunu biliyorum. Karışımı dökmeden altına toz haline getirilmiş petübör dök sonra üstüne karışımı dök soğut ye. Uff harika oluyor

Benim dedigim sütlü irmik tatlisinda ayni işlemi yapiyorum ben hatta esim sade seviyor ben kendime ayrı biskuvili yapiyorum :smiling_face: @Cansu

Aaa öyle hiç denememiştim aklımda olsun ilk fırsatta yapıcam

SADE KEK

3 Yumurta 1 bardak şeker tozu 1 bardak duru yağ 1 bardak süt 3 bardak un.(kıvamını tutalım) 1 vanilya 1 kabartma tozu.

İlk once yumurta və şeker tozunu mikserlə karıştıyoruz (15dakika ) şeker iyice eriyene kadar .

Sonra duru yağı ve sütü ilave ediyoruz. İyice karıştıyoruz.

Daha sonra unu ve vanil ile kabartmayı ilave edip 10 saniye karıştıyoruz ve hamurumuz hazır​:cherry_blossom::sparkles:

Sonra hamuru ,bekletmeden yaglanmış ve unlanmış kabımızın icerisine döküyoruz.

Zevke göre hamurun icine kuru uzum ilave edile bilir.

Kabımız hamuru dokmezden 5 dk once ısıtılmalı ! 150-170 derecede pişmeye koyuyoruz. Ve kekimiz pişti

Afiyet olsun!:cherry_blossom::sparkles::smiling_face_with_three_hearts:

Eğer denerseniz yorumunuzu bekliyorum.:smiling_face_with_three_hearts::sparkles:

Ben evde kendim 3 ,4 kez yaptım :+1:

Frambuazlı cheesecake en enn sevdiğim​:yum::+1:t4:

Evet kolay olanından zor bir şey istemez zaten sağolsun :smiling_face_with_three_hearts: 14 diyeyim :sweat_smile:

Tarifi var mı :innocent:

Böyle süslemekle uğraşmak istemezsen geniş kek kalıbında 40 dakikada pişer

Teşekkürler deneyeceğim :gift_heart:

Kim neden nasıl böyle bir tarif buldu acaba :smile:

Kesin yemek yaparken fazla geldi fasulyeler degerlendireyim dedi yoksa baska aciklamasi olamaz :smiling_face::smiling_face: @Betuesk

Demek ki kesin bir Türk bulmuş. Islak mendil ile elini sildikten sonra ayakkabısını silen toplumuz biz :face_with_peeking_eye::smiling_face_with_three_hearts:

Tatlida hamarat diylim ama yemekde ustayim derim her yemeyim bi ayri guzel cikiyo

Ellerine sağlık o güzel ellerini öp benim için :star_struck:

Yakinimda olsan yapardim yerdin vallaha tesekkur ederim canim benim​:heart:

Kesinlikleee :sweat_smile::sweat_smile:

Ahahahah :rofl: Benim eşim çok yapar onu :joy::rofl: @Cansu