Merhabalar anneler. Kayseri’de detaylı ultrason yaptıran varsa bilgi verebilir mi acaba?
Kizilay da şerif bey var en uygun da o hastahane yapiyor diye biliyorum ben orda yaptırmıştim
Prof dr tuncay özgün var kendi muanehanesinde
Ben sytem Gökalp hacaya gidiyorum onun önerdiği fakültede bir doktor var Fatma diye soy adını unuttum şuan ona gittim çok memnunum özel hastanelere göre de uygun
Ben de kızılay hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum fiyatları hakkında bilginiz var mı
Kızılay hastanesinde bebeğin yüzünün renkli ultrasonunu veriyorlar mı acaba
Şehir hastanesinde Mustafa Oğuz Yılmaz var ben ona gidiyorum özel hastaneleri bilemiyorum
@kayseri-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz 🫶🏻
Bende doktorumun tavsiyesi ile fakültede fatma özdemire gideceğim. Renkli ultrason verdi mi acaba birde eşimizi alıyorlar mı
Mağlesef normal kağıt dahi vermiyorlar devlet karşılamıyor Muş kağıt parasını eşiniz de giremiyor
Ezgi Hanım cevapladığınız için teşekkür ederim Kac dakika sürüyor acaba
Yani şöyle benim ki ikiz olduğu için iki gün sürdü:) oğlum kendini gösterdi ama kızım ne yaptıysak göstermedi ilk gün tek çocukta 15 dk fln sürmüştür
Bilgi verdiğiniz için tekrardan teşekkür ederim
Kayseri’de Prof.Dr. Mehmet Tayyar’ı tavsiye ederim .Ultrason cihazları çok net ve güzel bilgi veriyor .Eşle beraber girebikuyorsunuz .Uzun uzun inceleyip anlatıyor.
Rica ederim