Kayseri Doktor ve Hastane Tavsiyesi

Merhaba kızlar, bulunduğum şehir küçük olduğu için doktorlarına güvenemiyorum ve çok ilgisizler özelde çok güvenilir değil burada o yüzden Bana Kayseri için doktor önerisinde bulunabilecek olan birileri var mı :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Merhaba canım @kayseri-anneleri grubuna katıldın mi ordaki annelerle tanışabilirsiniz fikir alışverişinde bulunabilirsiniz @kayseri-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz?

Role Playing Reaction GIF by Hyper RPG

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim canım :rose::bouquet:

Memorial hastanesi Özgüç Altun ve Semih Zeki Uludağ ikisi de cok iyi .Benim doktorum Semih Zeki Uludağ .Yorumlarina bir bakmani tavsiye ederim.

1 Beğeni

Merhaba canım bende Tekden de özlem katırcıya gidiyorum çok memnunum bakmanı tavsiye ederim​:blossom::smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba canım bende hüma hastanesinde nagihan sarı ya gidiyorum çok memnunum bı araştır istersen tavsiye ederim :smiling_face_with_three_hearts:

@Prensesannesi bende daha önce özlem hanıma gitmiştim ama pek memnun kalmadım düşük tehlikesi geçirmiştim ama benimle hiç ilgilenmedi bile bende kendisini bıraktım

Fiyatlar ne şekilde peki hazırlıklı gitmek istiyorum bütçeme uygun şekilde :smiling_face:

Özel erciyes hastanesinde rakip turan var kendisi benimde doğum doktorummuş 23 sene evvelden :slight_smile: eğer gidersem ona gitmeyi de düşünüyorum ailem çok tecrübeli olduğunu söylüyor

1 Beğeni

Hüma da 500 Tl herhangi bir sendikanız varsa falan indirim uyguluyorlar

1 Beğeni

Memorial diger ozel hastanelere gore biraz ucreti fazla 1100 tl sendika varsa indirim yapiyorlar .

Hüma da 575 ama evet sendika varsa indirim yapıyorlar

1 Beğeni

Anladım canım şaşırdım inan ki oysa çok güler yüzlü ilgili birisi ama bilemiyoruz ki neden böyle oluyor bazı doktorlar bazı hastalar uyum sağlayamıyor yada ilgi yeterince olmuyor mu ondan mı çok geçmiş olsun rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together::white_heart:

Kızlar çok teşekkür ederim bilgilendirme için :smiling_face_with_three_hearts:

@Prensesannesi arkadaşlarımın tavsiyesi ile gitmiştim bende haklısın bazı hasta ile doktorlar uyum sağlayamıyor sanırım çok sağol canım amin inşallah rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla sihhatle kucaklarimiza almayı nasip etsin :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Şuan.3. Ayına girmiş bebişim var onun öncesinde 1 kere özele gittim oda detaylı ultrason için onun dışında hep şehir hastanesine gittim orda da önereceğim doktor Mustafa Oğuz Yılmaz hiç anlatmama bile gerek yok şuan 1 kere git sonra anlarsın beni çok çok iyi Bi doktor aşırı iyi yani

2 Beğeni