Kaynana sorunu

Doğum yaptıktan sonra kaynana sorunu yaşadınızmı bugün doğum yapalı 10 gün oldu kaynanam karşı binamda oturuyo ama bizden çıkmıyolar

2 Beğeni

Benimki farklı şehirde benimde başımda annem duracak doğumdan sonrada fakat kaynanamda çağırmadan gelip kalacakmış öyle diyor . Yatacak yer var mı demeden tuhaf hepsi

1 Beğeni

Okadar bunalımdayımki lohusalıgımı yaşayamıyorum resmen kaynanam kaynım kaynatam hepsi geliyo gece 2 gibi eve gidiyolar

Bide bana sormadan misafir çağrıyo eve her akşam bizde yemek yiyolar evi mahvediyolar öyle gidiyolar

Sana sormadan senin evine misafir mi cagiriyorlar tepki vermedin mi hic kaynanam yok benim kayinvabamla yasiyorduk benim sorunum yoktu ama illaki rahat olamiyorsun bide calismama karisiyordu uniyi bitirdim 1 sene once esim uni terk okutma demis esime seni birakir gider demis ondan sonra benim icin bitti ogluyla kavga etti zaten simdi memleketinde annemgilde cok gelmez oyle ama dogum yapinca annem yanimda olacak

O ne ki… benim kaynanam bana sormadan çaya Elif e gideriz demiş… ama bunu bana söylememiş… kapı çalar ben pijamali falan​:scream:

Kaynana olup da sorun olmayan var mi ki. Ilk dogumda bana bakmaya geldi . Annem kapidan cikar cikmaz yastigi aldi yatti gece uyuyamamis hamfendi. Ben ameliyatli kalktim bebeye baktim. Ee bana deseydin ben verirdim sana. Hele son gun ben odadayim karsi odaya gitmis gelmiyor bir turlu. Ertesi gun o odadakiler de bizle hastanedeydi neler demis neler . Esim hala lafini ediyor. Guya ben genezzul etmemisim yuzune bile bakmamisim. Ben agridan kivranirken gidip onune pervane olacaktim galiba. Bunlara ragmen bu dogumumda gelecek ve 3 yasindaki kizima bakacak ben hastanedeykem . Icime sinmiyor ama yapacak biseyim yok kaynana degil mi hepsi ayni . El kizi diye yukleniyorlar disliyorlar

5 Beğeni

Her zaman aynı şeyi söylüyorum… Kaynanalar kapatılsin :muscle:

9 Beğeni

İnsan degiller ki okadar yalnız kalmayı özledmki ne rahat duş alabiliyorum havalar çok sıcak rahat giyinemiyorum alıştı böyle hergün gelmeye

Ben varım :rofl::rofl::rofl: çünkü dünyanın öbür ucunda sadece merhaba byby :rofl:

1 Beğeni

Böyle birşey olur mu ya nasıl bir düşüncesizlik

Kavga bile ettik senin yüzünden benim yuvam yıkılıcak dedim hiç bi özel hayatımız kalmadı dedm halde geliyo kaynanamın gerçek yüzünü yeni gördüm

3 Beğeni

Sende yuzunu as yapma yemek faln lohusa donemindesin sonuçta

Kendi giriyo mutfaga yapıyo yemek şuan bile mutfakta ben yatak odasındayım çocuk emziriyorum bazen pat diye oda giriyo

1 Beğeni

Eşin devreye girebilir. İşin ciddiyetini anlamaları açısından. Umarım o destekçinizdir. Sıcak havada heleki lohusalık gibi önemli bi dönemde yardımcı değil eve ancak kalabalık olurlar.

1 Beğeni

Valla benim.kaynanamla bı sorunum yok çünkü üç kez gördüm bir istemede ikinci istemede bide düğünde Allah bı daha yüzünü gormeyi nasip etmesin istese de gelemez yatalak aizmeir kocası var bakiyor

5 Beğeni

Aşkım bunalıma girmekle haklısın bebekli evde yemek mi beklenir . Gece 2 de mi gidilir . Bu sıcakta seni o halde mi bırakır . RABBİM KURTARSIN BU DÜŞÜNCESİZ İNSANLARDAN DUA ET BOL BOL . Elden ne gelir ki :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ssnde onlar gelmeden telefon aç farklılık olsun bu günde biz geliyoruz de hizmetten kurtul bi kaç böyle sen git sonra yavaş yavaş elini ayağını çek bence peki eşin senin gibi mi düşünüyor yoksa memnun mu bu durumdan

Müsait olmadığını rahatsız hasta olduğunu söyle kabul edemeyeceğini falan söyle ne tepki veriyorlar öyle olunca

Eşim ailemi istemiyosun diyo eşim hayatından memnun kaynanama bi tepki gösterdem ağlıyo eşimi kışkırtıyo