Kaynana sorunu

Aaaa bacım senin işin vallahi zor Rabbim akıl fikir merhamet versin inşallah :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

Esin anlamiyorsa zor Allah yardimcin olsun benim esim de bana evliligimizin ilk zamanlari babama saygisizlik etme hurmet et falan diyordu ama babasi saygisizligi kendi yapti ailemin yaninda songul calisamaz sonra birsey yapamaz dedi kac kere bende esimle guzelce konustum sedim bak baban boyle soyluyor calismak isteyip istemem bana kalmis birsey baban boyle diyemez diye birde obur gelini polis yani sonra esimde gordu zaten simdi herkes jendi evinde mutlu

1 Beğeni

Tam yerinde çok güzel bir müdahalede bulunmuşsun iyi yapmışsın

1 Beğeni

Ayy o kadar benim kaynanam ki. Henüz daha doğurmadım ama sayılı günlerim kaldı ailem de babam ameliyat olduğu için gelemeyecek başka şehirdeler mecbur kaynanam burda tek korkum inşallah katil olmam​:joy:

3 Beğeni

Kiz Allah seni ne yapmasın ne güldüm :joy::joy::rofl::rofl:

Görünen o ki herkes katil olmaya hazir benim gibi :joy::joy:

1 Beğeni

Ben doğum yaptıktan sonra kaynanamın doğurmaya 3 ayı kalacağı için böyle bir sorun yaşamam sanırım :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

Yaşadıklarınızdan dolayı ön yargınızı anlıyorum ama her kayınvalide bir değil.Eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz ve hamileliğim süresince hepsi cok destek çıktı hâlâ da çıkıyorlar.Doğumumda da yanımda kayınvalidem olacak​:cherry_blossom::smiling_face:

2 Beğeni

:joy::joy::joy: valla bakalım artık yaşayıp göreceğiz​:joy:

1 Beğeni

:joy::joy:hadi bakalım

Bende aynı sorunu yaşadım 1 sene boyunca aynı evde kaldık çocuk oldu iki de bir dedi ki sütün yetmiyor çocuğa çocuk bakamıyorsun benim ilk çocuğum hala daha devam ediyor konuşmalara ben lohusam bile yaşamadım eşim gurbet gitti hala ulaşıyorum kaynamla

Istisnalar kaideyi bozmaz .elbette iyi olanlari da var . Allah birliginizi huzurunuzu daim etsin

1 Beğeni

Allah razı olsun teşekkür ederim :cherry_blossom: Rabbim herkese böyle kayınvalideler nasip etsin

2 Beğeni

Benim kaynanam kırkım çıkana kadar kalacak sonra kızı doğum yapacak bende bir de küçük görümce var bir de yılışık inşallah bebeği öpmez kucaklamaz aklıma geldikçe çıldırıyorum :face_holding_back_tears: kaynanam gider teyzemler gelir biraz rahat ederim diye düşünüyorum :face_holding_back_tears:

Vallahi kızlar en iyi çözüm iki aileden de uzak şehirde yaşamak oh valla gece gündüz uyuyiyorum :grin::face_with_hand_over_mouth:

Allah sabır versin o daha zor çocuklarinız akren olacak benim de 4 yaşında kaynım var inan çok zor şimdiden

1 Beğeni

Rabbim senin yüzüne gülmüş nadir görünen bi durum​:blush: Allâh var benimde kayın validem iyidir​:innocent::white_heart: ama ne kadar uzak o kadar tatlı :+1:t3:samimiyet sınırlarınızın suistimaline sebebiyet verebiliyor :woman_shrugging:t3:

1 Beğeni

İnsanların bize davranışı aslında biz belirliyoruz. İlk evlendiğim sene aman kırılmasın gücenmesin diye eşimde dahil hep alttan aldım. Aaa bi baktım onlar bu inceliğin adamı değil. Şimdi lafımın çoğunu sakınmam. Ben içime atıp kuracağıma, onlar kafaya takıp düşünsün. :joy::joy::joy: Kötü bi gelin profili oldum zanlımca ama damara göre şerbet diye düşünüyorum

1 Beğeni

Evet çok şükür rabbim hepsinden razı olsun :cherry_blossom:

ben evladımı kaybettim onlar yüzünden cidden böyle koca tarafı olanlar kapatılsın nefret ediyorum hepsinden :sob::rage::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:

2 Beğeni