Kaynana sorunsalı?

Bak burda da ayak var kısmında koptum başak ya​:rofl: bartunun iç sesi.. ben onu kulak sanmıştım :rofl:

2 Beğeni

Ben buradaki yorumları okuduktan sonra kaynanama melek gözüyle bakıyorum sen düşün kendisi kendi doğum yapmış gibi davranıp kendi evinde bebek görmeye misafir ağırladı ama bebek benim evimde​:rofl:

2 Beğeni

Ah ahh benim kızım doğdu 3 4 günlük oldu kızın kakasının resmini çekmeye kalktı neymiş öbür seferkiyle karşılaştıracakmış :grinning_face_with_smiling_eyes: geç kenara otur dedim

1 Beğeni

Ay Allah affetsin çok güldüm

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: gül canım gül çok sinir bozucu geliyor banada aslında bezini veriyim çerçeveletsin assın odasına dedim :rofl:

1 Beğeni

Bu post beni çok güldürdü yaa ama bu yoruma koptum ne manyak insanlar var demeden geçemedim kusura bakmayın kaynananız sonuçta da o kadar da değil yahu :rofl:

Benimkide pipisine takmış yok canı cekiyormus biz birşey yerken onada verelim yoksa pipisi şişer eşim de dedi o daha pipisi olduğunu bilmiyor sen ne anlatiyorsun :joy:

3 Beğeni

Kızlar size sorum var biliyosunuz kayınvalide ile yaşıyorum yarında kızına gidecekmiş illa çocukla sende gel diyo özlemişler falan ama kızı da grip rahatsız biraz korkuyorum götürmeye sizce ne deyip ikna edebilirim gitmemeye biraz inat kendileri

Keşke kayınvalideler doğum sürecinde olmasa. Bir arkadaşım ne söylese batar demişti fazlasını yapıyorlar hepsi ama hepsi

1 Beğeni

Bana da çok karışıyor canım ben güzelce diyorum ben biliyorum zaten araştırdım diye cevap veriyorum sürekli

1 Beğeni

Gebelikte herkesten nefret etme başlıyor canım normal haklısın bence sınırlarını koymalısın ama biraz daha sakin

1 Beğeni

Hâlâ ne söylese batıyo bana

1 Beğeni

Ay onu bende çok yapıyorum mesela çocuk ile ilgili bişey yapıcam örneğin bezini değiştirmek için bez almaya giderken altını değiştir diyo yada emzirmek için kucağıma alırken çocuk aç diyo yani temizlikte falanda öyle önceleri boğasım gelirdi şimdi iyice saldım duymuyorum

Gitme,dün doğum yaptım,enfeksiyondan bebeğim kuvezde,el kadar bebeğe grip bulastirmayin

1 Beğeni

Çok geçmişler olsun

Ay oğlunu ilk ikna ediyo zaten

Başta kötü davranıncq insan değiştiremiypr ki benimki ilk günden beri laf sokuyor

Herkes kendi çocuğuna anne suçlu olan biz gelinler oluyo galiba

Benimki oğlunu kıskanıyor evine ilk defa börek götürdüğümde ben daha güzelini daha incesini açıyorum dedi bana aynı tavırla da devam etti eşinden ayrılmış oğluna bağlanmış bana çektiriyor :confused: nasıl alışır ki insan

Sanırım eşlerinden ayrılan anneler bir tık daha farklı oluyor mesela kızı yanında olunca mutlu yüzü gülüyo ben yanında olunca surat asık oluyo azıcık sevgi göstermiyo ama bu sanırım zamanında yaşadığı şeylerden kaynaklı

2 Beğeni