Kaynana sorunsalı?

Sınırını çiz senin çocuğun olduğunu iyice kafasına sok benimki sürekli kıskançlık içinde oğlumla oynuyoruz oğluma onunla oynama benimle oyna diyor mesela benim parmagimi emiyor kendi parmaginida emdirmeye çalışıyor ayağıma sarılıyor kendi ayağını gösteriyor bak burda da ayak var diyor sonra 1 yaşına gelince alcam falan diyor bende kalsın bana bırak diyor geçende sağolsun @Dilanbyt verdiği akıl ile birşeyleri idrak etti kendisi de oğlumun anne kuzusu olduğunu anladı :joy:

1 Beğeni

Bi kere en Müslüman benim kaynanam tamam mı:joy: biz ailecek hinduyuz ağaca filan tapıyoruz​:joy::joy: sakın kıskanmayın bu arada kızlar :joy: @Bskbyz özellikle de sen​:see_no_evil_monkey:

Ayyy abla yaa çok güldüm buna :joy::joy:

Tövbe estağfurullah :speak_no_evil_monkey::speak_no_evil_monkey::speak_no_evil_monkey:

Tövbe yarabbim

Ay seninkini demiş millet nasi biri ki acayip merak ettim :see_no_evil_monkey:

Seninki nasi kii

Onun ki büyü falan yapıyor sonra mağdur edebiyatı yapıyor :joy:

Bu yazdığım daha hiç birşey :joy:

Ayyy allahindan bulsun

Ne akıl verdi bana da verin

1 Beğeni

Abla başak da Hıristiyan değil miydi :joy::joy::joy:

Evet ondan dedim kıskanma diye zaten :joy:

Benimki canım saçın açıksa ve namaz kılmıyorsan sen yollusun Müslüman değilsin modunda​:joy: ama namazını kılıp her türlü şeyi yapıp namazın arkasına sığınan mağdur kaynana modeli :joy:

1 Beğeni

Bir gün çocuk bakmaya çağır sen evi temizle dedi bende öyle yaptım tabi bakamadi uyutamadi çok yoruldu giderkende oğlum bana sarıldı onu itikledi orda anladı zaten :joy:

Kız ben kaynanamın yanında zemzem ile yıkanmış gibiyim o benden beter jdjdjdd

At banada diyin MERAK ettim :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Abartı falan değil kuzum malesef iyiliğini düşünüyorum algısı altında hiç bir şeyi beğenmiyorlar istersen en güzelini yap bir bahane buluyorlar sen sakın canını sıkma senlik değil durum kendi kendilerini böyle mutlu ediyorlar bence sakın alınıp üzülme hamile isen hiç bir şekilde takılma söylediklerine hatta ben beceremiyosam yap sen deyiver kenara çekil hamileliğin tadını çıkar. Çünkü daha sonraki zamanlar da pişmanlık yaşayıp keşke sadece o hamilelik sürecine odaklansaydım diyeceksin

1 Beğeni

Kaynanama göre ben hangi dine mensubum acaba​:joy::red_question_mark::roll_eyes:

1 Beğeni

Bak burda da ayak var kısmında koptum başak ya​:rofl: bartunun iç sesi.. ben onu kulak sanmıştım :rofl:

2 Beğeni