Kaynanam Oructa bendeydi en basindan beri yaptigim bi tatliya serbeti cok olmus cok agir acaba azmi yapilsa ki diyo kuru fasulye ye gazini almasi icin kimyonla islat oyle koy sana zararli direk koyma diyo bidaha yaptiginda soyle yap zarar olmasin diyo tamam beni dusunuyo ama herseye bi bahane atar gibi asiri sinirlerim bozuldu benmi cok abartıyorum allah askina bisey deyin benmi takintiliyim acaba ?
Abartı gibi geldi, sizi dusundugu için demiş olabilir
@Hilal23 sıkma canını onu benim eşim yapiyo
Kadın düşünmese de beni düşünmüyor dersiniz kadın sizi düşünüp söylemiş kötü olmuş becerememişsin dememiş ki bence şanslısınız sizi düşünen kaynanaya sahipsiniz tabi bizler Hormonlardan yanlış anlayıp alınganlık gösterebiliyorz ama bence sizi düşünüyo kadın kendinizi böyle düşünüp üzmeyin…
Kaynanamı anlatmak istedim.. ama vazgeçtim seninki tamamen hormonal. Benim kaynanamı bilen bilir
@Dilek16 @Dilanbyt @miniğim @gökyüzükadar @Bskbyz @Hazalikko @NergisÇiçeği ve diğer ekip üyeleri
yüreğim yaralı
Biz burda kaynanalarımızı Bi anlatsak otururup halinize şükredersiniz kızlar
Abla dün ilaç bırakalım diye 20 dk girdik. 2 saattir oturuyorsun bı kere meme vermedin dedi zaman algımız bile denk değil
sanki çocuğuma vermediğimi başka bebeğe veriyom
Allah sabır versin bacım benim anneannem öyle annemi çıldırtmak üzere az kaldı diğer evlatları bakmıyor annem bakıyo kadın her gün ağlayarak bana dert anlatıyor hamileyim ben anlatma dert babası yaptın diyorum annen sonuçta kıyamıyorsn da o yüzden çok iyi anlıyorum sizi
keşke kaynanam hayatta olsaydı o kadar iyi güzel bir insandı ki ama iyiler çabuk gidiyo işte
Kötüler de kazık çakıyor dünyaya
Kötüler bizi bile gömer yaşamaya devam eder
Senin yediğin ne ki bebeğe içeriğin su sadece dedi.. o zman memeye ne gerek var anne su icsin dedim verdim suyu
Tatlım ben sana kaynanamı anlatsam dersin ki… Deccalin yer yüzünde ki sureti, şeytanın yar ve yardımcısı, son büyü bükücü, zalimlikte doğu ve batının en baş bayrak sallayanı vs vs vs senin ki hormonel takma
Dilan.. olmadı ama.. bütün büyük rolleri kaynanan kaptı. Benimkine haksızlık etme lütfen
Ya hayatım kaynana görmemişler bizimkini görseler küçük bir örnek vereyim benim kaynanam kayınbabamın benim canım istiyor diye getirdiği bir kasa nektariyi sakladı…
Söyleyeceklerim bu kadar bu minicik bir kesit aşırı minik dostlarım bilirler kaynanamın ne müthiş bir ana olduğunu
Valla ben hiç anlatmayayim yaşaman lazım
Elif kusura bakma @Dilanbyt ın kaynanası varken kendi kaynanana haksızlık yapıyorsun senin kaynanan dilanın kaynanasının getir götürünü yapar
Ahaha.. doğru dedin. Benimki 2 numara
Kaynanamla bugüne kadar en ufak sürtüşmemiz olmadı çokta iyi bi kadındır. Ama hamile kaldığımdan beri kadına kıl kapıyorum. Sanki çocuğu ona doğuruveriyormuşum gibi tepkiler veriyor. Habere sevinmelerine bile kıl kaptım. Kurdugu cümleler batıyor. Bugün kızda olsa erkekte olsa ben onu erkek gibi büyütcem dedi. Bende anası büyüteceği için sorun yok dedim. Dondu kaldı. Çocuğum hakkında Ayarsız cümleleri beni çıldırtıyor.sanki doğurup bunun kucağına verecem. Baştan sınırlarını öğretmeye çalışıyorum. Çok mu alınganım yoksa
Şimdi seni nasıl teselli edeyim arkadaşım bilemedim
Bence fazla alıngansınız her babaanne anaanne fikirlerde beyanlarda bulunur kendi annenizi dinliyor kaynanızın söylediği batıyorsa sizinle ilgili bir problem var demektir ama yok her ikiside rahatsız ediyorsa uygun vir dille kaynananız ile konuşun madem kaynananız iyi bir kadın sizi anlayacaktır. Burada ki ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaşımın kaynanasından çrktiklerini bilseniz kaynananızı başınızın üstünde taşırsınız gibi geldi bana