Kaynana sorunsalı

Kızlar şimdi size anlattıktan sonra sorum olacak. Bn kaynanamla alt lı üstlü outuryorum 9 yıldır evliyim. Kadın fena çok cazgır. Herşeyi yönetmeye çalışıyor. Okadar çok şey yaşattıki bana ondan nefret ediyorum. Herneyse dalaşa dalaşa bu yıllara geldik. Şimdi kadının arada bir canı kavga istiyor. Evime gelip bişe bulup kavga çıkarıyor. En son geldiğinde annem vardı geldi yine olur olmadık laflar dedi. Bende aşırı bağırrarak rvden kovdum. Asla gitmiyo ağzıma gelen herşeyi saydım . Arsız bi kadın zaten. Ama kocam çok anneci. Şimdi oğluna anlatmış bende anlattım tabi ama annesi anlatınca ona hak vermiş. Eşimde bana asla evden kovamazsın die tepki verdi. Ama annen kışkırttı diyorum ben direk kovmadım evden sus diyoeum susmuyo ne laflar dedi diyorum o yine olmaz sen oda yı terket ama kovamazsın diyo onun ayda bir tutuyo marazı sende susçan diyo. Şimdi kızlar o kafın beni öyle bi hale getirdiki bende kendi tavrımdan utandım ama iyilikten anlamayan bi kafın. Ona yüz versem beni herkonuda yönetmeyr çalışıyo. Bende çözümü uzak durmakta buldum. Bu seferde arada benim eve gelip bişeyden kavga çıkarıyo. Şimdi ben napıyım kızlar. Saygı hakedilen bişeyfir bu kadın bana böyle yapınca benim yaşlıdır büyüğümdür die susmam mı gerek.

1 Beğeni

Yanii… konu baştan sıkıntılı… ben aynı mahallede tahammül edemiyorum. Sen altlı üstlü oturuyorsun. Ben 13 yıllık evliyim. Nasıl davranacağımi çözemedim. Heee hiii diyorum kendi bikdigimi yapıyorum. Saygısızlık etmem ama beden dilimle konusmamla onu kovmaktsn beter ederim.

Allah yardımcın olsun ne deyim

Şimdi kadın okadar sıkıntılı ki arsız zaten kovana kadar seni uğraştırıyor. Tahrik ediyor. Zaten kavga etmeye geliyor. Kavga bitince bide gel öpücem seni seviyorum die öpmeye çalışıyor git öpme diyorum 5 dk boyunca öp öpme kavga sı yaptık. Ayarlarımla oynuyo. Napıcağımı şaşırdım nefret ettim artık. Eşimde anasının fenalığını biliyır ama banada saygısızlık yapamazsın diyor. Ama evi ayır diyorum ayırmuyo anan bende uzak dursunndiyorum durmuyor. Napıcam ben eşim tek çocuk. Boşansam başka kadın gelse kaymapını o yicek. Evli kalsam kadınla başa çıkamıyorum eşimde çözüm bulmuyo. Bunaldım iyice

8 yıl yaşadım bende kaynanamla seni çok iyi anlıyorum. Zor bir durum. Gidip gelme arama kendi gelirse de mesajı soğuk davran… ay bende çıkıyordum ay bende banyoya giriyordum gibi konuşmalar yap… hiç olmadı o gelince temizlik yapıyor gibi yap yanında durmasın istenmedigini anlasın… bu şekilde saygısızlık etmeden kovmus olursun

Öylede yapıyorum. Ama kadın laf söykemeye başlayınca tutamıuorum kendimi bende başlıyorum ama doğru diyosun artık hep öyle yapmak lazım. Eşimede kızıyorum elinden bişe geldimiyo özeniyorum karısına sahip çıkan eşlere valla

Bizler o şanslı kadınlardan değiliz canım

Valla bazen diyorumki boşansam diyorum çekilmez diyorum bende eşimden ilgi bekkiyorm istiyorumki bana düşkün olsun kimsrye laf söyletmesin. Ama benim eşim zaten ruhsuz bi insan annesi altta alttan yönetiyor onu. Gezirir evine bakar eşim ama blmiuorm oturmayan bazı şeyler var sanki.

Deli deliyi görünce sopasını saklar misali o seni çıldırttıkca sende onu çıldırt alttan alttan o arsızlaştıkca sende arsızlaş. Evine, yaptığın işe , eşyana mı karışıyo git evine o böyle olmaz şu şöyle olmaz karış herşeyine tatlı ama sinsi :joy:,at bi kaç sevdiği eşyasını bunlar eskimiş oğlun sana yenisini alsın ya da yenisini alalım diye . Oğluda 1 alır 2 alır . Esine de annenin şunu yok sunu eskimis ya da suna ihityaci var diye düşünceli gelin rolune gir . Seviyorum ama böyle davranıyo diye biraz da duygu sömürüsü .Kaleyi içten sinsi sinsi fethet . Sokacağın lafıda sohbet arası şakayla karışık sok. E eşini dolduracak bisey bulamicak eşinde seni dusunceli gelin rölünde görünce annesine yönelicek haliyle .denendi onaylandı. Tavsiyemdir :joy::saluting_face:

2 Beğeni

Eşim beni çözdü okadar olay yaşandıki bu saatten sonra bende tavır değişsem rol yaptığımı anlarlar. Vede bu işler biraz yorucu işler kafa patlatacan sürekli bu işlerle meşgul olacan bide benim yapımda yokki ben rol yapamuyorum

Bide kızlar size bişe sorucam eşine bişey yaptırmanın yolu nedir. Bağzı şeyleri yaptırabliyorum ama adam bazen nuh diyor peygamber demiyor göğüslerim nene memesi gibi oldu yaptırmak istiyorum yapçak gücü var ama yok diyoe sanki keraneye gitçem dedim gibi tepkiler veriyor. Yok saçmalama yok aklıma farklı şeyler gelicek kapalı barklı kadınsın falan diyor ama bu şekilde mutlu değilim. Karşı çıktığımda burası böyle işine gelirse diyor sonra boyun eğiyorum büyürse kavga çıkacak çnkü napıcam siz olsanız napardınız

Bu durum bana oldukça tanıdık,yakında oldunmu malesef değerin yok,istedikleri gibi davranıyorlar,benimkide diyor,depresyon hastası işte,yaşlı işte,idare et canım diyor,herkese aynı olsalar insan tahammül eder,bazılarından it gibi korlarken sana böyle davranildimi zoruna gidiyor…birde öyle davrandıklarını asla kabul etmiyorlar,herşeye müdahale,ben çocuğumun ismini bile koymayktan aciz kalacağım nerdeyse,kendisi zamanında koyamamis,bes tane erkek doğurmuş,benim de bir oğlum olacak,ona durmadan isim düşünüyor bu ara…

Ben karıştırtmam kendime zaten onu saymadığım için kuduruyor.

1 Beğeni

Kaynanam köyde biz ise ilçedeyiz ona rağmen tahammülüm sıfır. Evlerin arası ortalama araçla 20 - 25 dk. Bugün de gelecekti mesela kabul etmedim. Huzurumu bozup psikolojimi alt üst ettikten sonra gelmesin ne gerek var. Ama şöyle bir durum da var eşim ben yana. Haksız olsam zaten yanımda olmaz. Yani bacım işin özü ne yap et o binadan çık. Hatta kaynanam böyle dengesiz tavırlara devam ederse ciddi ciddi şehir bile değiştiririm dedi eşim. Hiç bir şey kurduğum aileden önemli değil dedi annesine. Ama nedense erkek annelerinde Ebu cehil özgüveni var :sweat_smile:

Ben evleneli 1 yıl oldu altlı üstlü orurmayan ne seni ne beni anlar eşim aşırı horluyor benim için ilk 3 ay uykusuzlukla geçti ki sinirsel rahatsızlığımı en çok uykısuzluk tetikliyor gece oğlu gündüz anası uyutmuyordu kanepede battaniyeyi görüyor uyuyor muydun diyor evet uyumadım gece diyorum gelip 2 saat oturuyor neyse gitti diyorum yarım saate geri geliyor en son demez mi kapının arasına terlik koy ben geri gelecem kapanmasın eşime şikayete başladım bu defa nasıl uyarim sen konuş diyor çıldıracaktım taşı bizi yada ben ayrılacam dedim büyük kavga ettik çıktım evden bindim güzergahını bilmediğim bir otobüse gidip bir parkta akşama kadar oturdum döndüğümde konuşmuş annesiyle kaynanama kötü diyemem ama bir faydasını da görmedim huzursuz ediyor varlığı

Ne güzel eşin seni tutuyor benimki annesini iki uyarıyor sonra herkez aynı tas aynı hamam. Boşasam desem boşayamıyorum eşimmkötü biri değil ama bana sahip çıkmıyor gibi anneci çok

Yani bende bu şekilde gidwrse boşanıcam olmuyo ne yapsam

Bence hiç alttan alma gerek yok aldıkça tepene çıkmış canım zaten. Eşin de ya seni koruyup kollasin annesini karşısına alsın ya da boşan bnce böyle bir imkanin varsa yoksa bir ömür hayatı sana zehir ederler anne oğul. Eşinle de oturup ciddi ciddi konuş boşanırım diye baktın yok hala aynı demek ki uzatmaya değmezmiş canim

Eşim normalde iyi bi insan ama annesine uyuyor hep napçam aslında bende blmiyoem

O kadın diyorum çünkü oo yani. Benim kaynanamda böyle çünkü seni çok iyi anliyorum O kadın eşinin Annesi olmasi ona bir cok şey söyleme hakkı vermiyor… herkes haddiini yerini bilicek… o eve geldiginde telefonun ses kaydini ac ve hepsini kaydet elbet birgün lazim olur unutma​:+1: