Boşanma aşkım şuan hormonların da etkisiyle duygusalız zaten böyle bir karar alma al karşına daha ciddi bir şekilde konuş yada aile terapistine götür gemileri yakmak çok kolay
Evet herkez bana öyle akıl veriyor foğru diyosun bidahakime yapıcam
Aile terapistine gittik ama yinede arada bi kavgalar oluyor terapist öyle çok işe yaramadı
Ben aynı evde yaşıyordum evimi ayırdım daha devam etti pes etme ona istediğini verme kıskanıyor seni kendi evliliği senin ki gibi olmadığı için kıskanıyor o yüzden yapıyor inan seni çok iyi anlıyorum eşinle tartışarak çözemezsin eşinin gerçekleri görmesi için ortalığın durulmasını sağla sen ne kadar iyide olsan seni sucluyacak kötüde olsan suclayacak bir kadınla ugrasıyorsun eşine tek diyeceğin ben anlasamıyorum senin ailen tabiki görüsebilirsin de biraz ailesiyle görüsme konusma ama sakın evini terk etme düzeliyorlar o sürecte maddi durumunuz el veriyosa ev degistirmek icin ikna edebilirsin inan eşin seni anlamaya baslayacak üzülme
Eşim tek çocuk ayrılma imkanımızda var ayrılmıyor bu evde. Eşim iyi biri ama çok odun bir insan nasıl anlatıyım ruhsuz gibi. Dışarda duvar gibi taşıyorum onu yanımda. Karısına ilgili eşlere özeniyorum bazen napıcam blmiyorm annesine gelince bülbül gibi oluyor dili. Bazen eş değilmişiz gibi hissediyorum. Bazende herbişeyden kavga çıkarıyor. Bi küstümüde 10 günü geçiyor yanıma gelmesi çoğunlukla ben gidiyorum yanına haklı olsam bile yoruldum artj
Gercekten benim eşimde böyleydi cok zor biriydi babasıda öyleyse eşinin ona benzemistir ama zamanla düzeliyorlar sabret pes etme canım anne sevgisi ayrı eş sevgisi ayrı zamanla hersey düzeliyor 8 yıllık evliyim cok zor zamanlardan geçtik baba olduklarında daha iyi anlıyorlar hayatı şuan gercekten duyguların yoğun anlıyorum seni ama sana şunu söyleyebilirim bir yuvayı kurmak cok zor yıkmak cok kolay kimseye fırsat verme Rabbim kimsenin yaptıgını yanına bırakmıyor
Çok doğru söylüyosun kuzum. Boşansamda iki çocuğum var. Yeni biri girse etse hayatıma belkide başka zorluklarla kaeşılaşacağım. Doğru diypsun sabredicem.
Birde sen eşinle nasıl başettin. Bu ruhsuz huylarıyla ve küsmeleriyle
Bizim orda bir laf var yastık değiştirmeyle kader değişmez diye biraz daha zaman verin kendinize şuan siz siz değilsiniz hormonlarinizdan dolayı bu süreci bı atlatin mantijli karar vereceğiniz zaman geldiği zaman iyice bir düşünün derim ben
Kuzum doğumm yapalı 8 ay oldu ben şuan hamile değilimde bilmiyoru bi andanda düzeltmeye çalışmaktan yoruldum hemen boşancam demiyorum ama 9 yıldır savaş veriyorum
Sessiz kaldım canım annesi aklına gelebilecek herseyi yaptı ben sessiz kaldım ama Rabbim benim ahımı koymadı eşim o zamanlar göremiyodu sen ne kadar kavgayla gidersen o kadar seni suçlu gösterecekler çünkü amacları bu kim ne demis dinleme gerekirse konusma bak ben suan istemedigim hic kimseyle görüsmüyorum benim icin esim ve cocugumdan daha baska hic kimse önemli degil senin ki benimki olayına hic girme sen sakin sessiz kal cevap verme daha cok kuduracak o kadın eşin de diyecek ki haaa bu kadın susuyo ama anam susmuyo o zaman sana hak vermeye destek olmaya baslayacak zaman ver eşin merhametli iyi bir babaysa gerisi hic önemli değil sizinde birbirinize muhabbetiniz artacak ona ihtiyacın oldugunu hissettir
Peki eşim bana sürekli küsüyo görmezden geliyo. Çok uzun küsüyor bide 10 gün olduğu oluyo. Çoğunlukla ben gidiyorum haklı olsamda. Bu kpnuda napıcam resmen beni cezalandırıyo böyle . Kendimi tutup gitmemem mi gerek sence. Akışınamı bırakayom. Napmalıyım sence
Tartısmadan sonra küsüyor demi çocugumuz etkileniyor bizi örnek alıyor küsmek çözüm değil konusarak sorunlarımızı çözelim diyerek yaklaş canım sürekli annesini sikayet edeceksin diye konusmak istemiyor olabilir şikayet etme emin ol o senden daha iyi biliyor annesi nasıl bir insan bizde çok küserdik konusmazdık sonra farkettik ki konusarak sorunlarımızı cözebiliyoruz
Haaa birde sakın eşini kaynana sikayet etme sen sikayet ettikce o daha cok dolduruşa getirecektir
Yok canım kaynanamla muhabbwt etmem ben çok iletişim kurmam . Eşim konusunda dediğini yapıyorum bazem işe yarıyor bazende sert cwvaplar veriyor çok acımasız oluyor bazen. Birde hep kaynana dan sebep küsmüyoruz mesela bu hafta iki kere anneme gittim diyelim kızıyor küsüyor. Annem arabayla yirmi dk mesafede. Eşim sürekli kendi dediği olsun istiyor. Ve çok katı kuralları var. O kuralları esnetmiyor
Valla ona bisey diyemem ama aynı sekilde senin ailene nasıl davranıyorsa sende onun ailesine o şekilde davran böylece davranıslarının dogru olmadıgını anlıyacak
Anladm canm tm çok saol