Kızlar size akıl danışmam gerekiyor.Kaynanam her ay bizden para bekliyor.Her maaş günü düzenli para atılıyor evleneli daha birkaç ay olmasına rağmen her ay aynı senaryoyu yaşıyorum.Ayrıca da doğum günü yok kadınlar günü yok o günü bu günü adı altında sürekli hediye bekliyor istiyor.Her şeyi geçtim sevgililer gününde bile hediye bekliyormuş.Bana çok sapkınca geliyor.Bu normal mi ben mi abartıyorum
Ah Kaynanalar… @Elif53
Ketçap mayonez de istiyor muymuş üzerine? Bu ne hadsizlik ya ben cidden sinir oluyorum bu şekilde olunca. Anneler gününde ne bileyim hadi kadınlar gününde bir beklentisi olur kendi içinde onu da dile getirmezsin insanın içinde geliyorsa alırlar zaten. Bir de her ay ne için para alıyor sizden düzenli olarak durumu mu yok?
Kendi maaşıyla geçinemiyormuş.Emekli maaşı var tek yaşıyor ama bize maaşını eksik söylüyor bilerek.İmkansız yani en düşük maaş belli sonuçta.İşte şu faturam bu faturam kiram yemem içmem diye diye söyleniyor.Çok sinirleniyorum maaşa ortak etmişiz kadını baksana.tüm sıkıntıyı çeken ben keyfini süren o.
Bizim annelerimiz de kaynana ama ben birgün abimden para istediğini görmedim hatta kendi abimlere yeme içme her şeyde gönderir eder
Benim anneannemin bir lafı var buna özet bir laf bize gelen prenses bizden giden köle olur diye gerçekten öyle ama bu durumu eşimle konuşup bir dur demelisin ya da madem eşinin kayınvalidem sürekli hediye alacak ve para verecek gücü var sende hayat standartlarını tükselt harcamalarını çoğalt
Ne kadar tuhaf bir insan düşünmüyor mu sizinde bir gecindirmeniz gereken evinizin olduğunu. Tek.yasamasina rağmen yetişemediğini söylüyor peki siz napcaksiniz sizde iki kişisiniz ve gebesinde yazık ne kadar anlayisssiz nankör insanlar var yaaa,
Maaşına göre yaşam standartlarını düzenlesin öyleyse deli mi ne, siz de para mı basıyorsunuz her ay kendini maaşa bağlamış size belli ki çift maaş alıyor. Üstüne bir de yüzsüzlüğe bak hediye istiyormuş. Ben şimdiye ortalığı ateşe vermiştim. Müsaama göstermezdim. Nasıl başlarsa öyle gider.
Bu kaynana terörü bitmiyor kesinlikle… Susmayın valla çirkef gelin olunca seslerini çıkaramıyorlar. Tecrübeyle sabit
Kesinlikle, alttan aldıkça tepene çıkıyorlar. Bu kim olursa olsun. Zaten eşinizin her ay düzenli bir para vermesi de bir garibime gitti, emekli maaşı da var iken. Yoksulluk, bir hastalık olsa bir süre idare edilir de o da bir süreç yani kendisi yuva kurdu bir aile geçindiriyor çocuğu olacak yani bunun bilincinde değil sanırım konuşup bunu idrak etmesini sağlamalısınız bence. Hediye olayına da bir dur desin eşiniz de, alacak olsam eşime alırım desin yani herkes yerini bilsin biraz. Nefret ediyorum şöyle ailesinden boşanamamış erkeklerden de.
Benim kaynanamı da öyle alıştırmışlar dünya kadar eşyası var kullanmayı bile unuttuğu.ama sürekli hediye bekliyor çocuk gibi şımarık şımarık hareketler benim kendisiyle bi sorunum yok ama yaşının kadını olamayan hep benmerkezci insanlara tahammül edemiyorum eşim ben ne zaman bişey alsam kendime anneme de alalımmı der ayrıca eşi var parası var asla muhtaç değil
Sen de benim anneme de alalım de, oradan babaya halaya dedeye derken bütün sülalenin gönlünü hoş edersiniz. Şaka gibi ne demek kendine bir şey alınca… Ben bu konularda hiç sakin kalamıyorum
Çok severiz
Canım eşinin maaşında kaynananın hakkı yok fakat senin ve doğacak olan bebeğinin rızkı var en başka eşin bunun bilincinde olup ona göre hareket etmeli, ahh eşinin durumu gerçekten çok iyise zaten boşver hiç takılma öyle şeylere derim
Hahahah gerçekten öyle anneannenizin ellerinden öpüyorumtam nokta atışı bir cümle
daha haklı olunamazdı
Demek ki yemeyenin malını yerler dedikleri de doğruymuş ben zora girmeyelim dedikçe başkalarına para biriktiriyormuşum.
Eşimin durumu öyle para dağıtacak kadar iyi değil tabii ki.1 maaş giriyor eve biz de kiradayız ve hamileyim.Ama kadın kendini öyle maaşa bağlamış ki mesela bebek için para biriktirelim dediğimde giderleri çıkarken ilk onun parasını söyledi eşim.Ben de seni maaşa mı bağladı her ay her ay biz mecbur muyuz kızı da baksın tek kişi nasıl maaşı yetmiyor dedim. Yetse ben atmam zaten dedi.Kadın kendini bir şekilde ispatlamış.Kira fatura falan diyerek bizim sırtımıza bindi ama benim anlamadığım şey şu.Biz evlenene kadar bu yoktu evlendik kadının maaşı yetmedi bu normal mi.Gelin yemesin bana harcasınlar mantığı bu
Ben hiçbir anneyi böyle maddi şeyler bekleyen çocuk gibi biri olarak görmek istemem.Anne dediğin her zaman verici oluyor.Bunlar çocuklarını kendine gebe bırakan cinsten.Ben çocuğum huzurlu mutlu olsun diye evimden veririm Allah çoluk çocuğuma muhtaç ettirmesin derim ne güzel evlenmiş evine sahip çıksın derim.Ama bunlar gerçekten bilerek yapıyorlar
Kadın öyle manipülatif öyle bir varlık ki yani ben böyle birini hayatım boyunca göremem öyle söylimAslan oğlum canım oğlum diyerek her ay beklenti içinde.Hediye insanın içinden gelirse alınır bunlar sürekli kendi ağzıyla istiyorlar.Yani kendi istemese kızı arıyor anneme hediye alcaz ortak alalım vs diye her ay bi hediye gidiyor maaşın dışında.Hangi kadın buna dayanır.
Şu sonraki cümleniz o kadar dank ediyor ki insanın beynine.Daha evliliğin başında bunu yapan yarın bir gün ben geçinemiyorum sizle yaşiyim der diye çok korkuyorum o zaman da ben giderim artık oğluyla naparsa yapsınlar.
Buna susmasan da kadın ne darılıyor ne küsüyor.Bişe diyince hahahah diyip konuyu başka yere çekiyor değiştiriyor.İstediğiniz kadar laf sokun asla kendine toz kondurmuyor ben böyle bir cins ilk defa gördüm.Çok tehlikeli gerçekten ne yaptıysam çıkamadım işin içinden