Kaynana &gebelik

Daha neler var.

“Hamile olunca gel benim yanımda doğur”

“Bebeği bırak git ben onu büyütürüm”

“Kızımın bebeği benim canım farklı olur nerden çıktığı belli gelininki öyle olmaz”

"Sen kocana karılık yapmayı biliyor musun oğlumu memnun et "

Hamile olduğumu bile bu pis nefisleri yüzünden kimseye söylemedim korkuyorum gerçekten bebeğime göz etmelerinden.Yani bir de ben gerçekten surat yapan iğneleyen biriyim ama kadın asla anlamıyor.Gülüp geçiyor insanı sinir krizine sokuyor.Kaç defa bir daha böyle söyleme dememe rağmen her zaman söylüyor.Bilinçli yapıyor her şeyi.Ona para göndermeyi bırak selam bile vermek istemiyorum çünkü gerçekten haketmiyor kötü niyetli biri

1 Beğeni

Seni okadar iyi anlıyorum ki canım, yazdıklarının hepsini birebir bende duydum. İstesem seni değiştiririm, brnim istemedğimle oğullarım evlenemez bile dedi​:rofl: kızlarıda kocaya kaçıyor buarada​:rofl: Kendine gelen misafiri bana yatılı getiriyordu çalıştığım halde hizmet ettirmek için (oğlunun eviymiş istediğini yaparmış) Önceden çok takıyordum kafaya kocamla ister istemez kavga ediyorduk. Evimiz yakın kavgaya bile hemen geliyordu. Ben artık en son ki kavgada polis çağırdım kocam dahil hepsine uzaklaştırma aldırdım. Ama bir detayı unuttu oğlu beni seviyordu. Şimdi ben müsade etmeden eve bile giremez. Eşimde anladı çok şükür​:pray:t2: Biraz sabır lazım canımcım birazda cesaret​:kissing_heart:

1 Beğeni

Benimkide herşeye güler yüzsüzdür biraz. Bende laf sokup gülüyorum kendisi gibi. Eşimin yanında çok farklı davranıyor ama maskesini düşürüyorum artık çözdüm onu.

1 Beğeni

Kocasindan kocalik görmeyen ogluna artik o vasifi yüklemis ona para degil acil bi Herif lazim​:rofl::innocent:

Bence çok saçmalamış belki durumu yoktur para ister ama her özel günde bir şey beklenmez ya Bu durumu eşinle konuş rahatsız olduğunu dile getir

Vallahi helal olsun ağzına diline sağlık kimse bu cesareti gösterip polis çağıramaz alnından öpüyorum Allah sana güç kuvvet versin onlardan uzak etsin

1 Beğeni

Ayy benimki de öyle işte eşimin yanında bambaşka biri oluyor.Yağtıklarını ben eşime anlatınca annem saftır benim öyle demeyi akıl edemez ki diyor.kadın şeytana papucunu ters giydirir ama

Yok durumu var kızını görsen lüks içinde yaşıyor kendinin de maaşı var.Ben yeni evlendim evime bir çöp bile almadım eşyalı eski bir evde oturuyorum benim durumum yok asıl buna rağmen sesimi çıkartmıyorum benim aptallığım.

1 Beğeni

Herife hizmet eder mi onun çenesine kim dayanır.Şimdi tek başına yiyor süslenip geziyor parası da yatıyor her ay daha nolsun herif olsa bunları yapamaz ki.Herifün çamaşırı bulaşığı işi derken.

1 Beğeni

Ne demek istesem seni değiştirrim ya gerçekten çok kötüler Allah ıslah etsin bunlar cennet yüzü göremezler.sen de bir ana baba evladısın eşya mısın da değiştiriyor ay çok sinir oldum.

1 Beğeni

Önce inkar etti sonra görümcemi arattırdım eşime söylediğinde o da yanımızdaydı. Görümcem şaka olarak söyledi dese de eşim şok oldu ve çok sinirlendi. Özür dilettirdi benden. Artık anlıyor o da çok şükür :pray:t2:

1 Beğeni

Sonuna kadar haklısın tatlım. İlla ki geleceklerse de gelsinler hastayım de geç odana yat uyu. Birazda naz yap eşine​:smile:politik davran işe yarıyor.

Valla hayatim seni o kadar iyi anliyorumki bende diyorum hep egerki bi cehennem ateşi varsa bunlarin başinda patlasin o ateş diye ici yanmayan seni anlayamaz​:+1:

1 Beğeni