Kızlar kayınvalide görümce ile aranız nasıl bakalım en sevdiğiniz ya da nefret ettiğiniz özellikleri var mı benim aram iyi uzakta olmak da güzel bişey tabi peki ya sizler??
Benimkiler çooook uzakta sadece merhaba merhaba çok memnunum
En güzeli valla ne kadar uzakta o kadar iyi
Ben aramiz iyi sanıyordum meger degilmis
Benim kayınvalide 10 dk mesafe de görumceler her ay gelir bazen 1 ay da 2 yada 3 defa 15 yada 20 gün kalırlar
Ayni sehirdeki en uzak mahalleden asansörsüz ev aldik gelmek istiyor fakat dizleri izin vermiyor kayinvalideme bir tane görumcem var onunda çocuklariyla ve kocasindan daha dogrusu allah vermis belasini 7 tane gorumcesi anasina asik bir kocasi var o yuzden bize karismaya firsati olmuyor olsa da yilan gibi sokmaya firsat vermiyor kocam sağolsun
Kayınvalidem üveydi vefat etti ama çok iyi bi kadındı Allah rahmet eylesin.
İki görümcem var ikisi de çok tatlılar ben şanslı gruptanım
Allah razı olsun iki görümcemden de memnunum. Kaynanamin da bi kötülüğü yok ama eşim aşırı anneci. Çok düşkün.kaynanam yanımızda iken eşimin gözü beni görmez oluyor sinir oluyorum
Gorumcem yok. Kayinvalide uzakta. Ilk zamanlar sanki aynj evdeymis gbi hissediyordum simdi iyi sayilir fazla muhattap olmayinca iyi oluyor. Bayramdan sonra uc hafta aramamişim. Diyor aramizda bisey mi oldu sikinti mi var . Bende bir annenim falan. Dedim bisey yok . Ama tabi zamaninda cok kirilmişligim var icim dogrulmuyor bir turlu. Sustugum seyler oldu
Görümcem beni kocamdan kıskanır kocam bana napsa özenir altan altan laf sokar evlendi de kurtulamadım. Kayinvalidem de her ne yaparsak yapalım benle eşime çok karışır. Aynı sitede oturuyoruz
Kriz sebebi valla taşının o siteden
Hamileyim ikinci gebeliğim benim burnumdan getirdiler yani hamileligimi bile güzel yaşayamadım
Eşin bu duruma nediyo
İçinde susmuşlugun nedir acaba
Öyle darısı tüm gelinlerin başına
Neden acaba
Ay ne saçma anne gormemisler sanki bende anlamıyorum eşim ailesinin yanunda bana ağır abi rolü takılıyor ama tekken süt dökmüş kedi yani bir dedigim iki olmiyor çok nazik bende anlamadım
Karisik mevzular hic girmeyeyim . Allah herkesin gonlune gore versin
Valla benimkiler uzakta ama beni sevmediklerini biliyorum asla aramazlar hal hatır sormazlar o yüzden bende aramıyorum sormuyorum sadece haftada bir eşim arar görüntülü konuşurlar boş muhabbetler yaparlar bazende onlar arar ama hep bomboş muhabbet edilir. Ama şuan öyle bir noktaya geldik ki eşimin memleketine taşınma durumunda kalacaz gibi ev kiramız zamlandı 6 binden 19 bin istiyorlar kirayı kabul edip kalırsak ay sonunu bile getiremeyiz geçinemeyiz kiralar uçmuş gitmiş ev bulamıyoruz doğuma 40 gün kaldı. Eşim tek erkek, Kayınpederim tek çalışıyor zaten her fırsatta oraya çağırıyor.memlekete gidersek ekonomik açıdan rahat olacaz ama işte eşimin ailesi sıkıntılı gitmesek ekonomik açıdan büyük sıkıntılar var velhasıl kelam aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ne yapacağımızı şaşırdık
Canm başka şehir seçin illa kaynananizin olduğu yere mi gitceksiniz