Eşimin yaptığı malesef büyük şehirlerde bulunan bir iş kolu onların olmadığı bir yere gitsek bile yine ekonomik açıdan sorun yaşıycsz babası ticaretle uğraşıyor iyide kazanıyor o yüzden haliyle başka bir yere gidip aynı sorunları yaşıycağımıza oraya gidelim diyor. Tabi oda ailesinin sıkıntılı olduğunu biliyor. Kimsenin bize karışmasına izin vermiycrm bana güven diyor da işte zor bir karar aşaması ne yapacağımı bilmiyorum
Kocan arkandaysa sorun yk cnm
1 Beğeni
Görümcem yok . Kaynanamla evlerimizin arasi yürüyerek 10 dakika ama bir kere olsun ben onu o beni rahatsiz etmemisizdir. Gelmez bizi de hep beklemez giderim elimi bardağa bile sürdürmez. Annecim annecim konusur. Cok cekmis o kaynanasından o yuzden bana ve eltime hep prenses gibi davranır . Mesafeli ama poncik bir iliskimiz var. Severim kendisini
Kaynanamda goruncemde iyidir allah razi olsun kotu diyemem gorumcem.cok yakin bana kaynanam uzak bi kac ayda bi gelir kalir. Uvey kaynanam var bide oda baska sehirde daha bikere geldi kaldi oda kendi halinde
Benim kaynanam iyi ama büyük görümcemle pek iyi değiliz nefretlik yani küçüğüde onun gibidir diye sevemiyorum
Oda sıkılmış ama annem dir bosver diyip duruyor