İyi günler kızlar benim nasipse kızım olacak kızıma kaynanamin adı Nergiz verecegizlz ek isim olarak ikra koymak istiyorum Nergiz İkra
ama kaynanamın çevresi arkadaşları iki isim koyma senin ismi söylemez diyerek kaynanami kafasını karıştırıyorlarmis bende kaynanami çok seviyorum ne yapmalıyım
Sadece İkra olsa daha iyi olur Bence her bebek ozeldir o yüzden ozellikle en yakınlarının ismini taşımamalı diye dusunuyorum. Bu arada Nergiz değil doğru yazımı “Nergis” dir. Saglıcakla gelsin.
Bana kalırsa aile büyüklerinden kimsenin adını koyma onun enerjisi bebeğe geçer bu yaşanmışlık içerir gerçek bişe yani tabi senin kararın
Hastalıkları,psikolojik sorunları,yaşadığı sıkıntılar hepsi bebeğe geçiyor araştırma bilirsin
@NergisÇiçeği çevredeki insanlar herşeye bu kadar burnunu sokmasa keşke çok seviyorum diyorsunuz o yüzden konuşup anlaşabileceğinizi düşünüyorum iki isme ikna edersiniz bence
seviyosaniz koyabilirsiniz bence ikna edebilirsiniz cok uyumlu ve guzel olmus bende kayinpederimi cok severim onun ismini koyacagim tabi ek isimle beraber icinden nasil geliyosa oyle yapp kuzum cevreye kulak asma.
Neden oyle dedin
Kesinlikle büyüklerin ismini çocuklara verilmesini doğru bulmuyorum bende o mağdur çocuklardan biriyim çünkü Ben eşim istemesine rağmen oğluma vefat eden kayınpederimin ismini verdirmedim.Siz kayinvalidenizi seviyormuşsunuz aslında
Fakat ben doğru bulanlardan değilim, her insan kendine has bir isimle dünyaya gelmeli.🩵
Eşim istiyor işte onunda gönlü olsun benimde iki isim daha iyi geliyor kulaga
Yanlış etiket yapmışım kusura bakmayin yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum
bence boyle seyleri sorma kendi fikrini direk uygula cunku cevre den herkes bir sey soyler benim aklimda isim varsa kimseye guzelmi diye sormam cunku ben guzel buluyorum esimde buluyorsa gerisini bosver
Onca isim var konulacak ayrıca isim kişiye özel bebişine uyarmı nasıl diye günlerce aylarca düşünüyorsun çok güzel isim olsun diye gereksiz saçma ben ne kendi ailem ne de eşimin ailesinin ismini çocuğum da istemem
Kayananin ismini koy seviyorsan zaten sorun yok .Nergiz daha güzel ikradan .
Ona deger vererek önemsediğinizin bir gostergesi olarak ismini zaten siz kendiniz koymayi düşünmüşsunuz. Millete bakarak hâlâ akli karışıyorsa bu kendisinin sorunu. O zaman sadece İkra koyun ya da o sekilde kabul etsin kendisi
Bence kayınvalidenin ismi güzel ama onun adını koymak yerine başka bir ad koyabilirsin. Nergis yerine başka olur. Lale, Sümbül, Nilüfer, Gül vs.
Çok güzel düşünmüşsün bende kız olursa eşimin annesinin adını koycam tabi iki isimli olcak Antika LAREN
, düşünüyorsunuz çünkü eşimin annesi vefat etmiş çok istedi bende tamam dedim
Bebeğim oldu 3.5 aylık olduk bile adı da nergis ikra
3.5 aylık olduk Nergis İkra koyduk adıyla yaşasın
3.5 aylık olduk Nergis İkra oldu adı
Amin inşallah
Kayinvalidenin ismi antika mı ilkxdefa suydum boyle isim