Kayınvalide adını koymak

Vayy be kaynanasını çok sevip adını koyan gelinlerde varmış. Demekki iyi bir kayınvalideki ismini kendi öziradenle koymak istedin. Allah daim etsin iyiliğinizi bende özeniyorjm iyi kayınvalideleri görünce valla.

Evet öyle valla

Anlamı ne peki

Eski tarihi değerli eşya demek

1 Beğeni

O anlamını biliyorum başka anlamda var sandim

Yok başka anlamı yok :joy:

1 Beğeni

Kız bence koyma dalga geçerler kulağa okut kimliğe yazdırma

Kimse dalga geçemez manevi değeri benim için çok eşimin annesi eşim askerdeyken kanserden vefat etti ve kayınvalidem oğlunun murvetini görmek çok isterdi eşim de biz nisanliyken dedi ki sana bişey diycem ister misin bilmem ama annemin isimini bı kızımiz olursa koyalım mi bende tamam dedim eşimin mutlugu herşeyden çok önemli benim için hem o anne acisini çok çekti ve hala unutmadı . :heart::blush:

2 Beğeni

Ben için rahat şekilde koydum çünkü kayınvalidemi severim

2 Beğeni

Dalga geçilecek bişi yok hatta bence gurur verici adıyla yaşasın bebişin​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah razı olsun inşallah :heart:

1 Beğeni

Antika mı :smiling_face_with_tear:

Evet :blush: :heart:

Hiç takma kaynanan kocaman insan kulak arkası laflara takılacağını sanmıyorum içinden ne geliyorsa öyle yapin :heart: benimde kızım olacak bende kaynanamin ismini ve rahmetli kız kardeşimin adını koyacağım Allah izin verirse 🩷🩷

1 Beğeni

Valla ilk defa duydum, ömrü uzun olsun inşallah :yum:

1 Beğeni

Allah razı olsun inşallah :heart:

Çok guzel benimde vefat eden bir kardeşim var adı herdem işte o ölünce diğerine koyduk yoksa onu koycaktik​:heart:

1 Beğeni

Vefat etmiş kaynanam

1 Beğeni