Zaman daralıyor heyecan var mı heyecan
Ben de 6 kasım
Heyecandan cok korku var bende
37+3 üm şuan Kasim da olucakdi aslinda ilk haftasinda ekimin son gunune verdi gunu doktor korku heycan hersey var agrilarim cok o yuzden bi an once de dogsun istiyorum
35+1’im şu an tahmini doğum tarihi 29 Kasım artık günden güne çok sabırsızlanıyorum bebeğimi kucağıma almak için…
Uygulamaya göre 8 Kasım bakalım hayırlısı
Benimde 30 Kasım diyor geriye doğru saymaya başladım artik
11 kasim ama 11 kasima kalmaz gelir erken diye umut ediyom.
Ayy dimiii doğum yaklaştıkça geri sayım, heyecan,korku vs. Şeyler hepsi bir anda oluyor insan ne yapacağını şaşırıyor sadece bebeğini kucağına almak istiyor
Benimde aynı 8 kasım yazıyor
Benimde 30 kasım sezeryan olacagım için tarih degişiyor haliyle dün kontrolüm vardı sezeryan gününü belirleyecektik yanlız iki haftaya gel dedi gün için
Nasıl olucak diye düşünüyorum… Bide Bebek çetesi çıktı ortaya … Özelde doğurmasammi diye düşünüyorum. Çok az kaldı kasımın 2 si sezeryan olucam
Erkenemi alındı sezeryan?
Normal dogum olsa tarihim 30 kasım gösteriyor sezeryan olacağım için haliyle bir 15 gün geriye atıyor o yüzden dedim bu üçüncü sezeryanım bu arada
Benimde uygulamaya göre 13 Kasım normal doğum bakalım hayırlısı
Benimde 10 Kasım ama erken olabilme ihtimali yüksek … suyumuz fazla 2 hafta önden de gidiyorduk bu hafta kontrle gitmedim önümüzdeki hafta gidicem . Karnım çok kasılıyor bazen ayağı kalkmış gbi bide geceleri sağa sola dönerken zorlanıyorum çok bizim gibi olan var mı bilmiyorumm hepimiz için hayırlı güzel Sağlıklı doğumlar diliyorummm. Korku ve heyecan birlikte
Benimde 12 kasım gösteriyor bir an önce doğurmak istiyorum son ay ağrılar çok oluyor çok zorlanıyorum artık bide artık evladımı elime almak istiyorum biran önce
Hemde nasil
28 Kasım ama sezaryan olacağı için daha gün almadım 39 alirsalar 20 sini de 38 de alirsalar 15 Kasım gibi ama cocuguq bağlı tabi şuan 35+2 im