Normalde 12 Kasım gösteriyor ama gelişimi 2 hafta önde bakalım ne zaman olursa
Yorumlarda herkes ayni duygu ve dusuncelerde ve hemen hemen ayni durumlari yasiyor Allah herkesin kucagina saglikla almayi nasip etsin…Kasim bize ve bebeklerimize cok guzel gelsin hayirlisiyla heyecan dorukta .
36+5 den merhaba Hemde ne heyecan var inşallah 38 de doğar kızım hayırlısıyla
Bizde tam 36 olduk son anda doktorla tartıştığımız için doğumum hakkında hiçbir bilgi vermedi yani tarihimizi bilmiyorum artık kızım ne zaman isterse bekliyorum zaten son ayın verdiği korku heyecan varken birde böyle aksilikler can sıkıyor
inşallah sağlıklı bşr şekilde evlatlarımızı alırız kucağımıza
Aynı hafta ve gündeyiz canım benim bebeğim erkek olacak bu sıralar hareketleri çok fazla. Doktorun gün verdi mi belli mi nasıl doğum yapacağın?
Benimde 10 Kasım gözüküyor ama umarım o kadar beklemez hergün acaba diyorum tabi ki sağlıkla gelsinler de
Benimde 27 Kasım ins vaktinde sağlıkla gelir bebislerimiz ,sizlerin hazırlıklar bitti mi
Benim kıyafet hazirligim bitti canım sadece beşiği bu hafta gelecek onu hazırlayacağım 35+1 deyim
36+1 22 Kasım gözüküyor umarım daha erken gelir artık yorulduğumu hissediyorum
Bugün çatı muayenesi oldum doktorum normal olabilir ama bebeğinin başı 1 hafta önde sen 40 haftayı tamamlarsan bebeğin başı 41 olacak o yüzden sezeryan da gerekebilir dedi şu an 36+6 tam 40 hafta olduğunda 18 kasıma denk geliyor şu iki hafta içinde normal doğurmak için bütün tuşlara basmam lazım bebeğin kilosu 3128 dedi benim için yeterli artık doğmalı diye düşünüyorum geceleri uyunmuyor artık aşağı çok baskı var her şey daha da zorlaştı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Bizde durum aynı artık yoruldum çok rahatsızlandım belkide ondan bian önce olsun istiyorumm … Şu 2 ay 2 yıl gibi şu 15 gün hiç geçmiyor inanın …
28 kasimda bizimde olucak buyuk bi ihtimalle heyecan stres oluyor illa kavusma heyecani cok oluyor hepimiz sagliklica alalim kucagimiza insallah dua edelim birbirimize su son ay son gunlerde
Benimde beşik bugün gelecekti sözde pzt kaldı lyenidoğan kıyafetleri yıkadım annem geldi bugün evin temizliği falan bir hafta sürer bende izne çıkarım diğer aldığım herşeyi de yavaş yavaş yıkarım kıyafetleri yikarim
Ya öyle mi benim de bebeğim kız olucak ve çok hareketli doktorum daha gün vermedi 5-6 Kasım arası kontrole gel dedi belki o zaman gün vericek ama geçen hafta gittiğimde Dr herşeyi iyi gayet sağlıklı falan dedi en son rahim ağzı kapalı dedi ben iyi birşey zannettim ama bazı arkadaşlar normal doğum yapmana engel diyorlar üstüne dün kan verdim sağlık ocağında ki hemşire bana baya kansızlığın var dedi doğum yapmış arkadaşlarım da doğumda çok kan kaybedersin doğumun zor geçer falan diyorlar çok tedirgin olmaya ve korkmaya başladım ilk gebeliğim ve 1 ayım kaldı ne yapacağım bilmiyorum
Kesinlikle 30 haftaya kadar nasıl geldim bilmiyorum ama 30dan sonra geçmedi bir daha eşim bile diyor yok ya 38 39 falan değil mi diye
Aminn inşallah
Heyecan dorukta uygulamaya göre 20 Kasım ama doktorum 40.haftayı beklemeyecek birkaç haftaya veya birkaç güne gelebilir rahimin yumuşamış dedi. Sabırsızlıkla bekliyoruz sağlıkla gelsin hepsi 🩵
Bizde geri sayım yapmaya başladık nasipse 25 kasımda kızıma kavusucam🩷
Benim tek korkum erken gelmesi onun haricinde doğuma sonrasına vs hazırım tam zamanında gelsin 1 gün sonrasida olur evlilik yıldönümü müz de olur o zaman da
Bana da 7 kasıma gün verdi doktor 6 kasım da benim doğum günüm