Karnınız ne zaman çıkmaya başladı?

Ha ortada dikey bi kahve çizgi var şuan ferkettim acaba omu

Evet canım o

Hmm neyse hayırlısıyla kucagınıza alırız güzel duygular

12 hafdada çok çok hafif belliydi minnacık ama her bir şey üzerime oluyordu şimdi 24 oldum dışarıdan belli oluyor ama öndan bakıldığında çok az yandan bakınca var bir şeyler çok büyük diyil ama pantolonlarima giremiyorum hamilə kotu aldim

1. Haftada büyüdü benim karnım hele akşamları kocaman oluyor daralıyorum daha fazla büyüdüğü zaman ne yapacam hiç bilmiyorum karnım sertleşti de benim çizgi göbek üstünde mor bı çizgi kahve değil

İlk 3 ay hiç kilo almadım yine de belli oluyordu

29 30 dan sonra karnım cıkmaya basladı iyice

İlk gebeliğimde 16.haftaya kadar hiç çıkmamıştı 2.de 11.ci haftada çıkmaya başladı. Tabi 1.gebelikten kalan kilonun etkiside olabilir​:joy:

Benimki 20dan sonra hafif hafif belli olmaya başladı dışarıdan gören hala karnın büyümemiş ne zaman büyüyecek diyordu​:smile:

Benim de 20. Haftadan sonra baya belirgin olmaya başladı şimdi kendini çok net gösteriyor 25 haftalığız :smiling_face_with_three_hearts:

Kızlar yarın 11 hafta olucaz hala göbeğim çıkmadı ne zaman çıkacak yaa :face_with_hand_over_mouth: sizin ne zaman çıktı

Benim 20sinden sonra çıktı şimdide pek yok zayıf olduğum için herhalde 30haftalik olduk :smiling_face::smiling_face:

Bende yarın 11. Haftama gidiyorum biraz var gibi benim :face_holding_back_tears:

Carsamba bende 11 haftalik olucam ama biraz cikdi gobegim ikinci hamilelik ondanmi anlamadim ilkinde cok gec cikmisdi

1 Beğeni

5 6 ayımda çıkmıştı zar zor​:rofl:

6.ayım bitti hala karnım dümdüzdü 7.ayimda cikti

1 Beğeni

Maşallah bana ya benimki.on bir haftalıkken şişti baya ama bu cinsiyet yada sağlıklı diye değil rahim küçükse dışarı çabuk çıkar eğer rahim genişse çıkmıyor gobek

İç karnının genişliği ile alakali bir durum 22 . Haftadan Sonra çıkmaya başladı benimde 7. Ayın sonlarina geldim komşumuzla karşılaştık bugün bu yıl çalışıyorsun dedi hamileyim dedim kadın şoka girdi :rofl::rofl:kaç Aylik oldu cinsiyeti bellimi deyince 2 ay sonra doğum var dedim yok artık dedi kilo aldığım bile belli oluyor ilk başlarda göbeğim çıksın diye ağlarken 2 haftadır aniden büyüyen göbek baskısi haliylen hareketimde yavaşlama çarpıntı yapti.

1 Beğeni
  1. haftadan sonra çıkmaya başladı

20.haftadan sora çıkmaya başladı 22deyim oturduğum yerde yere bişi düşünce eğilemiyorum. Ayaktayken bile zor oluyo birden büyüdü