bende ağlamak gibi oluyorum bazenama
kaplan desenleri bunlar çatlak değil diyorum,sakinleştiriyorum kendimi
Denildiği gibi gaz şişkinliği olabiliyor benimde göbeğim olmamasına rağmen ilk 2. ayımda çok çabuk çıktı hatta konu bile açmıştım bu şekilde şuan 5. ayıma girmek üzereyim normale döndü çok şükür
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Benim 3 gebeliğim geç çıktı ama
Kişiden kişiye değişiyor o zaman
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Önceki doğumlardan kalmaz fazla göbek varsa o hamile göbeği gibi görünüyor aslında. Yoksa 4. aydan sonra karın büyümeye başlar genelde
Konu açtım yardımınıza ihtiyacım var
- Haftadayım belirginleşti ama tabi üzerime kazak vs giydiğimde belli olmuyor
Cidin hassas veya genetiğinde var canım
- Haftada yanlarımda çatlaklar oldu 13. Haftada karnım çıkmaya basladı yalnız değilsin suandada dünya haritasi gibi karnım belim yanım
Evet canım cildim hassas
Ay inşallah öyledir
Merhaba arkadaşlar yarin tam 7 haftalık hamile olucam inşallah ama şimdiden karnım belli olmaya başladı gebelik çizgisi bile oluştu acaba ikiz falan olabilir mi başına gelen var mı
Merhaba benim iç karnım çok dar sanirim, 6. Haftadan sonra hamile taytı falan aldım ona geciş yaptım kotlarim olmuyordu çok erken çıktı karnimda 11-12 haftalikta dışardan belliydi…Şimdi 21+5 olduk oldukça büyük görünüyor nasıl olacak bilmiyorum
Valla benimde bu hafta içinde baya belli olmaya başladı şaşırdım canım normaldir demi
Evet evet normal, mesela benim kilom normaldi sizi bilmiuorum ama bende şaşırmıştım tek gebelik benimde bu arada
Çok teşekkürler canım herkes 12 13 haftadan sonra büyümeye başlıyor diyor ya ondan bir meraklandım kız mı bebeğin erkek mi peki
Rica ederim cinsiyeti kız, herkesin gebeliği karın genişliği farklı kimininde çok geç çıkıyor mesela iç karni geniş onlarinda
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim çok teşekkür ederim
Amin inşallah hepimizin bende teşekkür ederim
Gebelik çizgsi ne canım bn de 9. Haftamdayım sadce karnım biraz sertleşti acaba bebek büyüdü bilmiyorum
Göbeğimin ortasından alt taraftan koyu kahverengi bir çizgi belirdi bu hafta bende hep senin hamileligin gibi duydum 12 13 haftaya kadar büyüme olmaz diye demek farklı oluyor canım